Jan Van Haasteren puzzel Oud Hollandse Ambachten 1000 Stukjes

Bespaar 32%
12,98 Adviesprijs 18,99
Ontdek de wereld van Jan van Haasteren, de getalenteerde kunstenaar die al decennia humoristische, kleurrijke platen tekent vol met intrigerende details. Voor de doorgewinterde fan is het zoeken naar de haaienvin, het kenmerkende handelsmerk van Jan, een waar plezier. Maar er zijn nog meer herkenbare elementen, waaronder Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan's zelfportret, die bijna altijd terugkomen in zijn creaties. In de uitgebreide Jumbo collectie vind je tientallen Jan van Haasteren puzzels, variërend van 150 tot 5.000 stukjes. Bereid je voor op eindeloos puzzelplezier!

Belangrijke kenmerken:

1. Jan van Haasteren legpuzzel van 1000 puzzelstukjes: Een uitdagende puzzel met een perfecte balans tussen humor en detail.
2. Unieke pasvorm en vorm: Elk puzzelstukje is uniek gevormd, wat zorgt voor een nauwkeurige en stevige puzzelervaring.
3. De gelegde puzzel lijkt een poster: Het eindresultaat is niet zomaar een puzzel, maar een levendige poster die de humor en kleur van Jan van Haasteren weerspiegelt.
4. Gemaakt van milieuvriendelijk, gerecycled karton: Duurzaamheid staat voorop, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je puzzelervaring.

Verlies jezelf in de levendige wereld van Jan van Haasteren en geniet van het plezier van het samenstellen van deze unieke puzzel met 1000 stukjes. Een meesterwerk van humor en creativiteit wacht op je!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml