Pokemon TCG SV05 Temporal Forces 3BB

17,99
Stort je in het avontuur van Scarlet & Violet Temporal Forces met de Pokémon Three Booster Blister!

De wereld van Scarlet & Violet wordt overspoeld door zowel Ancient als Future Pokémon. Door een scheur in de tijdlijn komen wilde beesten en visioenen uit de toekomst samen op het slagveld. Bekende krachtpatsers zoals Walking Wake ex en Raging Bolt ex breken vrij van hun verleden, terwijl Iron Leaves ex en Iron Crown ex gerechtigheid brengen met futuristische aanvallen. Maar dat is nog niet alles, want buiten de 'Area Zero' ondergaan Pokémon zelfs typeveranderingen, zoals bij Wugtrio en Farigiraf.

Ben jij klaar voor de chaos die Temporal Forces met zich meebrengt? Of het nu gaat om de gloednieuwe Pokémon, de terugkeer van krachtige ACE SPEC-kaarten met unieke effecten, of de spannende mix van verleden en toekomst, deze set heeft voor elk wat wils!

Scarlet & Violet Temporal Forces biedt meer dan 160 kaarten, met onder andere nieuwe Ancient en Future Pokémon, 12 gloednieuwe Pokémon ex en type-verschoven Tera Pokémon ex. De ACE SPEC-kaarten maken hun comeback, met unieke krachteffecten op trainer- of energiekaarten. Elk Three Booster Blister Scarlet & Violet Paradox Rift Temporal Forces bevat:

- 3 booster packs van Scarlet & Violet Temporal Forces.
- 1 foil promo kaart van Cyclizar óf Cleffa
- 1 codekaart voor Pokémon TCG Live.

Bereid je voor op een spannend avontuur en ontdek de krachtige Cyclizar en andere fantastische kaarten in Scarlet & Violet Temporal Forces!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml