Pokémon Obsidian Premium Checklane

7,99
Binnenkort Verkrijgbaar!
Stel je voor: een donkere nacht die plotseling wordt doorbroken door roodgloeiende sintels, die een betoverende gloed werpen. Kleine vonkjes bundelen hun krachten en creëren een prachtige vuurzee op het moment dat Charizard Ex op het toneel verschijnt, vergezeld door nieuwe, mysterieuze krachten! Maar dit is slechts het begin...

Het magische Terastal-fenomeen geeft een verrassende wending aan enkele Pokémon ex, waaronder Tyranitar, Eiscue en Vespiquen. Ze worden doordrenkt met ongebruikelijke typen, en zo wordt elk gevecht een onverwacht avontuur. En laten we de bedreven Dragonite ex en Greedent ex niet vergeten, die hun innerlijke krachten op meesterlijke wijze aansturen en uitgroeien tot ware iconen.

Maar dat is nog niet alles! Maak je op voor ongeëvenaarde gevechtsveranderingen dankzij de onstuitbare kracht van Revavroom ex, Melmetal ex en vele andere opmerkelijke Pokémon. Ze zijn vastberaden om de strijd te transformeren en je spelervaring naar ongekende hoogten te tillen.

En nu, de ultieme kans om deze magie binnen handbereik te brengen: de Scarlet & Violet—Obsidian Flames-uitbreiding, verpakt in een premium checklane blister. Ontdek de schat die binnenin schuilt, met 1 boosterpack, 3 exclusieve promokaarten, een coole Pokémon munt en een waardevolle codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Live. Dit is jouw uitnodiging om de vlammen van de Obsidian Flames-uitbreiding te omarmen en je reis naar grootsheid voort te zetten. Ben jij er klaar voor?
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml