Brandweer

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Playmobil brandweer van Top1Toys

Ben jij op zoek naar brandweer Playmobil? Bij Top1Toys is er een uitgebreid assortiment met Playmobil brandweer sets en accessoires. De Top1Toys brandweer Playmobil komen uit de serie Playmobil City Action Brandweer. De alarmbellen rinkelen, er is wat aan de hand! De brandweerlieden uit de Playmobil brandweerkazerne springen op uit hun stoel. Zij zetten snel een helm op, glijden naar beneden via de brandweerpaal en zijn klaar voor vertrek. De eerste Playmobil brandweerman springt in de helikopter die op het dek van de Playmobil brandweerkazerne staat om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn. Er staat een auto in de brand. De andere Playmobil brandweermannen rennen naar de Playmobil Brandweerwagen, gooien de alarmlichten en sirene aan. Weet jij met je team goed samen te werken en de brand op tijd te blussen?

Ontdek de brandweer Playmobil

O nee, er is alweer brand! Nadat de Playmobil brandweermannen net terug zijn gekomen op de Playmobil Brandweerkazerne hebben zij maar even om bij te komen. De alarmbel is weer af gegaan. Een melding in de stad op de derde verdieping. Gelukkig is er een Playmobil Ladderwagen! De Playmobil brandweerman zet direct de sirene aan en de rest van zijn team springt ook in de Playmobil Ladderwagen.

Voor de zekerheid bellen zij naar de Playmobil Brandweerkazerne om de Playmobil Pompwagen extra in te schakelen. Eenmaal in de stad schuiven ze de ladder uit en kan het team beginnen met blussen. Gelukkig waren zij er snel bij en dooft het vuur snel. De bewoners zijn de Playmobil Brandweer erg dankbaar. De brandweerlieden kunnen voldaan terugkeren naar de Playmobil Brandweerkazerne. Ook samen met een Playmobil Brandweer team brandjes blussen? Koop dan nu brandweer Playmobil bij Top1Toys!

 

Playmobil Brandweerkazerne uitbreiden

Nog meer spektakel aan branden blussen toevoegen? Kies dan voor de Playmobil Brandweerkart! Deze kan jouw Playmobil brandweerkazerne en andere brandweer Playmobil op een vette manier uitbreiden. De Playmobil Brandweerkart is ook los heel leuk voor de kleine stuntman en stuntvrouw. De kart kan gerust bij de Playmobil brandweerkazerne staan. Wachtend voor actie om de meest gevaarlijke branden te blussen of juist om een gave stuntshow weg te geven. De Playmobil brandweerkazerne is erg ruim waardoor er ook plek is voor een extra brandweerteam of waterpomp. De Playmobil brandweer uitbreidingen zijn ook te vinden bij Top1Toys.

Brandweer Playmobil kopen bij Toy1Toys?

Ben je enthousiast geworden van brandweer Playmobil? Top1Toys biedt verschillende Playmobil brandweer sets aan. Het is snel en eenvoudig te bestellen via de website. Plaats het artikel in het winkelmandje, reken veilig af en de brandweer Playmobil komt zo snel mogelijk bij jou thuis. Wanneer jij het voor 16:00 uur bestelt, heb je jouw artikel de volgende dag al in huis! Bestel je ook nog voor meer dan €19,99? Dan wordt jouw bestelling gratis verzonden!

Playmobil cadeau geven?

Binnenkort een jarige? Playmobil is erg leuk om als cadeau te geven. Met de Top1Toys cadeauvinder heb je snel de juiste Playmobil set voor de jarige gevonden! Vul de gegevens in en je krijgt het beste aanbod te zien.

Vragen?

Indien je nog vragen hebt over onze Playmobil Brandweer sets, neem dan gerust contact op met de klantenservice. De medewerkers zijn telefonisch en via de e-mail te bereiken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur. Onze medewerkers helpen jou graag verder!