Playmobil Ayuma 71235 Abjatus met Knight Fairy

19,99
Abjatus is een trotse en wijze feeënman die één is met zijn totemdier en de lenteceremonie bijwoont. Na haar lenteceremonie is Hildi geen jonge fee meer, maar een Knight Fairy en heeft ze eindelijk haar totemdier gevonden: een gele panda.

Een gevaarlijke mist daalt neer over Ayuma en veroorzaakt grote verwarring in het sprookjesrijk. De pas gekroonde Knight Fairy Hildi en de machtige feeënman Abjatus willen ook helpen de mist te verdrijven en uit Ayuma te verdrijven. Gelukkig heeft Hildi nu haar totemdier, een gele panda aan haar zijde. Om hun plan te bespreken, ontmoeten Abjatus en Hildi elkaar bij de drijvende waterval. Ze zullen vast iets bedenken om de mist te stoppen. Met liefdevolle karakters, magische dieren en geweldige effecten, de PLAYMOBIL Ayuma-speelsets voor creatieve rollenspelavonturen.

Productdetails: Het sprookjesspeelgoed bestaat uit twee PLAYMOBIL-sprookjesfiguren, een panda totemdier, een waterval met drijvende steen, kristallen scepter, vuurschaal, kristallen bol en vele andere magische extra's. De vleugels van de feeënman Abjatus gloeien na. Ontdek de nieuwe montage-ervaring: dankzij de genummerde zakjes begint het plezier al bij het uitpakken!

Playmobil Ayuma 71235 Abjatus met Knight Fairy is een 32-delige speelset, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml