Playmobil Ayuma 71215 Mistval

37,99
Met behulp van de afsluitbare mistval kunnen de feeën de mist vangen. Hiervoor hebben de feeën een slotkristal gebouwd dat op magische wijze de mist aantrekt. Zodra de mist de val binnendringt, sluiten de magische bladeren zich en wordt de mist onschadelijk gemaakt. Inclusief Forest Fairy Leavi, Moon Fairy Starmia en haar totemdieren, evenals de mist.

De mist komt eraan! Een mysterieuze mist vernietigt de planten in Ayuma en domineert de Moon Fairies. Gelukkig weten de feeën zichzelf altijd te helpen. Redding is nabij in de vorm van een mistval, die kan worden gebruikt om de mist te verdrijven. Met het lokaaskristal gooien de feeën de kwade mist in de bladval. Zodra de mistfiguur in de val stapt, klikt deze dicht en zit ze gevangen in de magische bladeren. Het gevaar is afgewend! Met liefdevolle personages, magische totemdieren en geweldige effecten nodigen de PLAYMOBIL Ayuma speelsets je uit om creatief te zijn.

Productdetails: Het sprookjesspeelgoed bevat drie PLAYMOBIL-figuren, twee totemdieren, een vliegende hagedis en een uil, een mistval met bewegende bladeren, een boom met een magische bloesem en een lantaarn en nog veel meer leuke extra's. Moon Fairy Starmia's gezicht kan veranderd worden. Hoofdtooi, armbanden, ketting en siliconen rok kunnen worden verwijderd. De bloemenlantaarn licht op in het donker.

Playmobil Ayuma 71215 Mistval is een 47-delige speelset, geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

 
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml