Playmobil 71379 Starter Zeemeerminnen

21,99
Onder de glinsterende regenboog verzamelen zeemeerminnen betoverende schelpen en spelen ze vrolijk met de magische wezens van de zee. Met de bijgeleverde diamanten kunnen kinderen de regenboog zelf versieren en aanpassen.

Duik in een zee van plezier met het PLAYMOBIL Starter Pack Zeemeerminnen. Diep onder de oceaan, waar het kleurrijke licht van de regenboog schijnt, genieten de zeemeerminnen van speelse avonturen met hun zeevrienden. Babydolfijnen, schattige zeepaardjes en speelse zeeschildpadden wedijveren om de aandacht van de levendige zeemeerminnen. Na een vrolijke wedstrijd verzamelt iedereen zich bij de regenboog om deze te versieren met schitterende diamanten. Wat een betoverend feest!

Deze magische speelset is ideaal voor fantasierijke kinderen vanaf 4 jaar en biedt een introductie in het kleurrijke en spannende PLAYMOBIL-universum. Het pakket bevat twee PLAYMOBIL-figuren, een schattige babydolfijn, een vriendelijke zeeschildpad, twee speelse zeepaardjes, een glinsterende zeester, een prachtige regenboog, verschillende schelpen en talloze andere magische accessoires. Bovendien kunnen kinderen de regenboog personaliseren met de inbegrepen diamanten in drie betoverende kleuren. Laat de verbeelding de vrije loop in de onderwaterwereld van plezier met het PLAYMOBIL Starter Pack Zeemeerminnen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml