Playmais 550 Long Box

Bespaar 50%
4,98 Adviesprijs 9,99
Ontketen een wereld van fantasie met PlayMais® - de ultieme creatieve ervaring! Deze doos vol wonderen biedt eindeloze mogelijkheden voor jong en oud om unieke, fantasierijke creaties te maken. Met ongeveer 550 PlayMais® stukjes, inspirerende ideeën en essentiële accessoires, is alles aanwezig om je eigen meesterwerk tot leven te wekken.

PlayMais® is bijzonder omdat het stimuleert tot creatief denken en fijne motoriek verbetert. Het enige wat je nodig hebt is een beetje water en een hoop fantasie. Geen lijm, geen rommel! Deze innovatieve bouwkorrels zijn gemaakt van maïs, water en voedselkleurstoffen, wat ze niet alleen veilig maakt, maar ook 100% biologisch afbreekbaar.

Kenmerken:

- Onbegrensde Creatie: Met PlayMais® zijn er geen grenzen aan wat je kunt maken. Laat je fantasie de vrije loop en zie hoe gewone stukjes veranderen in buitengewone kunstwerken.
- Veilig & Duurzaam: Verantwoord gemaakt van natuurlijke materialen, is PlayMais® veilig voor kinderen en vriendelijk voor het milieu.

Duik in de wereld van PlayMais® en ontdek hoe leuk en bevredigend het kan zijn om iets moois te maken met je eigen handen. Ideaal voor creatieve geesten, zoekers van ontspanning, of gewoon voor een gezellige middag. Koop nu je PlayMais® en begin aan een avontuur vol creativiteit en plezier!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml