Paw Patrol Big Truck Pups Hero Pups Zuma

Bespaar 33%
9,98 Adviesprijs 14,99
Sluit je aan bij Zuma van PAW Patrol voor opwindende reddingsmissies en beleef je favoriete momenten uit de serie PAW Patrol Big Truck Pups! Deze unieke set bevat een gedetailleerd Zuma-figuur, compleet met een loyale dierenvriend die jouw hulp nodig heeft. Daarnaast krijg je diverse accessoires met een reddingsthema en een fantastische drone met eenvoudige klikbevestiging aan Zuma's rugzak. Met een simpele druk op de knop wordt de drone gelanceerd. 

Wanneer avontuur roept en problemen dreigen, klik je de reddingsdrone vast en maak je Zuma klaar voor actie. De reddingsmissie begint met een druk op de badge op Zuma's borst, waardoor de drone wordt gelanceerd om obstakels te overwinnen en de held van de dag te worden. En wanneer de missie is volbracht, kun je alle actie bekijken op het mobiele commandoplatform. Dit platform is tevens handig om je speelgoed in op te bergen wanneer je onderweg bent.

Met PAW Patrol-speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun motorische vaardigheden ontwikkelen door middel van fantasiespel. Of ze nu bekende scènes uit de show naspelen, zoals de Rescue Knights of avonturen creëren voor alle PAW Patrol-pups (elk afzonderlijk verkocht), er is eindeloos plezier te beleven. Voeg de rest van de PAW Patrol Big Truck Pups collectie toe aan je verzameling voor nog meer opwindende reddingsmissies, samen met het geweldige Truckstop Hoofdkwartier (figuren en speelsets afzonderlijk verkocht).

PAW Patrol actiefiguren, speelgoedauto's, speelsets en knuffeldieren zijn geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Dus, sluit je aan bij Zuma en breng de spannende avonturen van PAW Patrol Big Truck Pups tot leven in je eigen huis!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml