Paw Patrol Big Truck Pups Hero Pups Rocky

Bespaar 33%
9,98 Adviesprijs 14,99
Sluit je aan bij Rocky van PAW Patrol op spannende reddingsmissies en herbeleef je favoriete momenten uit de serie PAW Patrol Big Truck Pups. Deze unieke set met Rocky-figuur heeft realistische details en bevat een dierenvriendje dat je moet redden, een paar accessoires met reddingsthema en een fantastische drone met klikbevestiging die je aan zijn rugzak vastklikt. Daarna druk je op een knop en lanceer je de drone. Wanneer er problemen dreigen, klik je de reddingsdrone vast en bereid je Rocky voor op actie. Als het tijd is voor een spannende reddingsmissie, druk je op de badge op de borst van Rocky om de reddingsdrone te lanceren, obstakels te overwinnen en de held van de dag te worden. Wanneer de reddingsmissie is geslaagd, bekijk je actie nog eens terug op het mobiele commandoplatform, die je ook kunt gebruiken om je speelgoed in op te bergen als je onderweg bent.
Met PAW Patrol-speelgoed kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun motorische vaardigheden ontwikkelen aan de hand van fantasiespel, terwijl ze hun favoriete scènes uit de show, zoals Rescue Knights en de PAW Patrol-film naspelen, of compleet nieuwe avonturen verzinnen met alle PAW Patrol-pups (elk afzonderlijk verkocht). Voor nog meer reddingsmissies op basis van de serie voeg je de rest van de PAW Patrol Big Truck Pups toe aan je verzameling, samen met het spannende Truckstop Hoofdkwartier (figuren en speelsets afzonderlijk verkocht). De actiefiguren, speelgoedauto's, speelsets en knuffeldieren van PAW Patrol zijn het perfecte speelgoed voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar, dus sluit je aan bij Rocky en speel thuis de actie na van PAW Patrol Big Truck Pups.

Inhoud: 1 Rocky-figuur, 1 drone met klikbevestiging, 1 dierenvriendje, 1 reddingsaccessoire, 1 commandoplatformverpakking
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml