Party & Co Original Jubileum

29,99
Laat het feest beginnen met Party & Co Original, hét ultieme partyspel voor jouw feestjes en spelavonden! Dit doldwaze spel van Jumbo combineert de meest opwindende elementen van de leukste gezelschapsspellen en staat garant voor eindeloos plezier.

Of je nu met een intieme groep van 4 speelt of een epische feestelijke bijeenkomst hebt met wel 20 vrienden, Party & Co Original past zich aan elke gezelschapsgrootte aan en zorgt voor onvergetelijke momenten.

In de doos vind je een schat aan speelplezier, waaronder maar liefst 400 kaarten met 2000 vragen en opdrachten om je te laten lachen, nadenken en uitdagen. Er is ook een handige kaarthouder om de actie soepel te laten verlopen, vier hilarische grammofoon-pionnen om je team te vertegenwoordigen, 20 score-platen om de scores bij te houden, een speelbord dat je reis door het spel begeleidt, en een 30-seconden zandloper die de druk opvoert. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook een tekenblok, een potlood en een dobbelsteen om nog meer variatie toe te voegen aan het plezier.

De spelregels zijn eenvoudig te begrijpen, zodat je meteen aan de slag kunt. Dus verzamel je vrienden, laat je creativiteit de vrije loop en beleef onvergetelijke momenten met Party & Co Original. Het is de perfecte manier om een feestelijke sfeer te creëren en herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Bestel het nu en maak van elk samenzijn een feestje!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml