Padelset racket en 3 ballen en 2 asst.

17,99
Met de Padelset, inclusief racket en 3 ballen, ben jij helemaal klaar om te schitteren op het padelveld! Padel is een opwindende racketsport die kenmerken van tennis en squash combineert, en met deze set ben je uitgerust voor urenlange sportieve actie. De set bevat een hoogwaardig padelracket en 3 ballen, waardoor je meteen kunt beginnen met spelen.

De set is verkrijgbaar in 2 verschillende versies, en de verrassing van welke versie je ontvangt voegt een leuk element van spanning toe. Of je nu een beginnende padelspeler bent of al ervaren bent in de sport, deze set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, waardoor het een geweldige introductie is tot de opwindende wereld van padel.

Het padelracket is ontworpen voor optimaal comfort en prestaties, waardoor je met vertrouwen kunt spelen. De ballen zijn van hoge kwaliteit, zodat je elke slag met precisie kunt uitvoeren. Of je nu deelneemt aan een wedstrijd of gewoon voor de lol speelt, deze Padelset biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige padelervaring. Pak de set, roep je vrienden op en beleef sport en plezier met deze complete Padelset!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml