OefenKaarten Eerste Stappen Naar Tellen En Schrijven

16,95
Stap in de wereld van leren met onze oefenkaarten, speciaal ontworpen om je kind voor te bereiden op het avontuur van tellen en schrijven! Deze kleurrijke doos bevat 20 kaarten boordevol leuke en educatieve oefeningen, perfect afgestemd op nieuwsgierige geesten van 5-6 jaar.

Aan de ene kant van de kaarten ontdekt je kind een scala aan schrijfoefeningen, van het vormen van vloeiende lussen tot het volgen van intrigerende spiralen. De andere kant biedt een boeiende reeks teloefeningen, waaronder eenvoudige sommen, voorwerpen tellen en het herkennen van cijfers.

En hier komt het beste deel: dankzij de magische stift kunnen alle avonturen keer op keer worden herbeleefd! Laat je kind de oefeningen oplossen, fouten maken, en vervolgens alles weer uitwissen om opnieuw te beginnen. Zo wordt leren een eindeloos plezier!

Deze oefenkaarten zijn niet alleen educatief, maar ook praktisch en herbruikbaar. Ze bieden een leuke en interactieve manier om de basisvaardigheden van tellen en schrijven onder de knie te krijgen, terwijl de magie van herhaling de weg vrijmaakt voor zelfvertrouwen en groei. Maak leren speels en ontdek samen met je kind de opwinding van nieuwe vaardigheden!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml