Monchhichi

  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis
  • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk

Monchhichi is het schattige, duimzuigende knuffelaapje. Ze bestaan al meer als 40 jaar en zijn te leuk en te lief om er niet één maar wel twee of drie te willen hebben!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Monchhichi, het schattige duimzuigende knuffelaapje, werd in 1974 geïntroduceerd door de Japanse speelgoedfabrikant Sekiguchi. Ze bestaan al meer als 40 jaar, daardoor blijkt Monchhichi van alle tijden te zijn. De laatste jaren maakt Monchhichi een onwaarschijnlijke comeback, komt dat wellicht door dat de ouders van nu vroeger ook een Monchhichi hadden en graag willen dat hun kinderen kennis maken met deze leuke en lieve Monchhichi? Daarbij zijn ze te leuk en te lief om er niet één maar wel twee of drie te willen hebben.

Collectie

Uiteraard in de collectie de klassieke Monchhichi met slab, zowel de jongen als meisjes variant. Daarnaast zijn er ook Monchhichi in diverse outfits zoals een verpleegster, stewardess, hondentrainster, Margriet, Cherry Blossom , een Monchhichi Colouring T-shirt inclusief 4 viltstiften om zelf het jurkje in te kleuren.  Ook is afgelopen jaar de Monchhichi K3 geïntroduceerd.
Voor alle fans van K3 én voor alle fans van Monchhichi gekleed in het favoriete regenboogjurkje van Marthe, Klaasje en Hanne. Deze mag voor de echte fans natuurlijk niet ontbreken in de verzameling.

Maar er zijn nog zoveel meer Monchhichi’s, de collectie is ruim en gevarieerd en de ontwerpers presenteren regelmatig nieuwe modellen.

Daarnaast zijn er ook losse outfits verkrijgbaar om de Monchhichi’s aan te kleden ook is Monchhichi verkrijgbaar als sleutelhanger.

Monchhichi op TV

Er is een Monchhichi animatieserie gemaakt en deze wordt elke zaterdag-en zondagmorgen (vanaf begin april) uitgezonden op RTL 8 bij Telekids (vanaf 07.53 uur). De serie is ook nog komende zomer vaak op RTL8  Telekids te zien. 

Nog geen idee?

Gebruik onze cadeauvinder