MGA's Miniverse Serie gerechten Café

8,99
Bereid je voor om te spelen met je eten!

Maak kennis met Make It Mini Food™ uit het Miniverse van MGA! De enige verzamelbare minigerechten die je ZELF KUNT MAKEN EN SHOWEN! Elke verpakking bevat verrassende ingrediënten en keukenaccessoires om je minigerechten te maken. Elke verpakking is ondoorzichtig, dus je weet pas welk minigerecht je krijgt als je het uitpakt!
Vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welk minigerecht je hebt gekregen. Volg de receptenkaart op de achterkant om je minigerecht te maken. Nadat je je minigerecht hebt gecreëerd, zet je het ongeveer 5 minuten in direct zonlicht tot de hars hard is. Zodra de hars hard is, is je minigerecht helemaal klaar!

Je kunt niet alleen de minigerechten verzamelen nadat ze af zijn, maar ook de ingrediënten en de miniverpakking die al net zo schattig zijn! Van echt werkende minirietjes tot minidonutdozen met echte minidonuts of een minipak melk met echte vloeistof, er zijn meer dan 100+ unieke Make It Mini Food-ingrediënten, -verpakkingen en -keukenaccessoires om te verzamelen en je minigerechten te creëren.

Verzamel alle 36 Make It Mini Foods van serie 1! Ga naar Officialminiverse.com voor meer informatie over Make It Mini Foods!
  • MAKE IT MINI-GERECHTEN: de Miniverse Mini's zijn de enige verzamelbare minigerechten die je ZELF KUNT MAKEN EN SHOWEN!
  • UITPAKKEN: in elke bal zitten heel veel verrassende ingrediënten en keukenaccessoires. Gebruik de recepten om je eigen minigerechten samen te stellen en creëren! Elke capsule is ondoorzichtig, dus je weet pas welk minigerecht je krijgt als je het uitpakt!
  • MAKEN: vergelijk de inhoud van je verpakking met de inbegrepen verzamelgids, zodat je ziet welk minigerecht je hebt gekregen. Volg de receptenkaart op de achterkant om je minigerecht te maken
  • HARD LATEN WORDEN: laat je minigerecht hard worden met de bij je ingrediënten inbegrepen hars. Zet het gerecht als het af is ongeveer 5 minuten in direct zonlicht tot de hars hard is. Zodra de hars hard is, is je minigerecht helemaal klaar!
  • SHOWEN: plaats je Miniverse-gerecht in je capsule die ook dienst doet als display!
  • VERZAMEL ZE ALLEMAAL: je kunt niet alleen de minigerechten verzamelen nadat ze af zijn, maar ook de ingrediënten en de miniverpakking die al net zo schattig zijn! Van minirietjes tot minidonutdozen en minipakken melk, er zijn meer dan 50+ unieke Make It Mini Food Café-ingrediënten, -verpakkingen en -keukenaccessoires om te verzamelen en je eigen minigerechten te creëren
  • ZO VEEL MINIGERECHTEN: verzamel alle 18 Make It Mini Food Café Mini's van serie 1! Ga naar Officialminiverse.com om alle recepten van serie 1 te bekijken die je kunt verzamelen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml