Little Dutch

Little Dutch speelgoed draait om liefde voor het gezinsleven. Met mooi ontworpen, comfortabele kwaliteitsproducten willen ze iedere grote en kleine stap in de ontwikkeling van een kind plezieriger maken. Hieronder vind je onze uitgebreide Little Dutch collectie, van houten speelgoed tot knuffels en van hamerbankje tot loopfiets.

Producten 1-36 van 106

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 106

Pagina
Filter

Nederlandser dan Little Dutch speelgoed van het merk Tiamo ga je de ‘toys’ niet vinden in de webshop van Top1Toys. Dit oer-Hollandse merk begon enkele jaren geleden als kleinschalige onderneming, maar is inmiddels uitgegroeid tot een merk waar speelgoedwinkels als Top1Toys niet meer omheen kunnen bij de samenstelling van het assortiment.

Little Dutch speelgoed wordt gekenmerkt door hoogwaardige kwaliteit en heeft een wat chiquere uitstraling dan het gemiddelde assortiment van Top1Toys. De herkenbare stijl dankt het aan het gebruik van dezelfde pastelkleuren en door zijn uitstraling is Little Dutch speelgoed prima in te passen in je interieur. Heb je interesse in het kopen van dit speelgoed? Plaats dan vandaag nog je bestelling in onze webshop!

Little Dutch houten speelgoed

Duurzaamheid is ook in de speelgoedindustrie een steeds ‘hotter’ topic en mede daarom hebben we ook een plekje ingeruimd voor Little Dutch houten speelgoed. Little Dutch houten speelgoed dat bijvoorbeeld vaak over onze virtuele toonbank vliegt, is de vormenstoof. Vormenstoven zijn vierkante bakjes die uitgerust zijn met gangbare vormen zoals cirkels, triangels, vierkanten en ruiten. De bedoeling hierbij is om het kind de juiste vormpjes te laten vinden en deze te koppelen aan het juiste gat. Door dit te oefenen, werkt je kind ook tijdens het spelen aan zijn persoonlijke ontwikkeling.

Ander Little Dutch houten speelgoed dat we verkopen, is de activiteitenkubus. Qua design vertoont dit wat gelijkenissen met de vormenstoof, maar deze blokken hebben wat uitbreidingen. Zo bevat de ‘top’ spiralen waar kralen aan bevestigd zijn en daarnaast bevat het uitsteekvormpjes waarlangs de vormpjes lopen.

Speelgoed Little Dutch om mee te knuffelen

Top1Toys verkoopt niet louter speelgoed van Little Dutch waar een leerelement aan gekoppeld is, want er moet ook nog ruimte overblijven om te knuffelen. Little Dutch speelgoed dat zich daar goed voor leent, is een gans. Deze gans is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk als knijpspeeltje, knuffeldoek en tuimelaar. Het knijpspeeltje is zo ‘fluffy’ dat je kind van iedere knuffelronde zal genieten. Het knuffeldoekje heeft schattige pootjes en flippers aan de uiteindes, terwijl de tuimelaar altijd weer rechtop komt te staan op wat voor manier hij ook gebruikt wordt.

Baby speelgoed Little Dutch kopen

Baby speelgoed van Little Dutch bestel je eenvoudig in de webshop van Top1Toys. We hanteren een retourtermijn van 30 dagen, waardoor de ontvanger zich altijd nog kan bedenken als hij het speelgoed al heeft of niet mooi vindt. Daarnaast verzenden wij gratis als de orderwaarde €19,99 of hoger is. Om je volgende bestelling sneller te laten verlopen vragen we je een account aan te maken, zodat al je bestellingen en gegevens altijd op één plek terug te vinden zijn. En beschik je over een cadeaukaart? Deze is ook te verzilveren in je account, waardoor er een leuk bedrag van je bestelling afgaat. Little Dutch speelgoed dat voor 16:00 vandaag besteld is, heb je de volgende werkdag al in huis.