Summer Waves

Summer Waves is het merk als het gaat om grote zwembaden voor in je tuin. De Summer Waves zwembaden collectie van Top1Toys bestaat uit opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes. Daarnaast heeft Summer Waves ook veel opblaasspeelgoed voor in het zwembad en veel technische accessoires zoals filterpompen en onderhoudssets. Bekijk het allemaal hier.

Producten 37-72 van 91

Pagina
Filter

Producten 37-72 van 91

Pagina
Filter

Summer Waves Zwembaden

Op zoek naar een Summer Waves zwembad voor in je tuin? Bekijk onze ruime collectie aan Summer Waves zwembaden. Van opzetzwembaden, kinderzwembaden en babybadjes tot aan opblaas zwembaden. Het merk Summer Waves heeft het allemaal en staat voor kwaliteit. Een Summer Waves zwembad kopen doe je bij Top1Toys!

Summer Waves zwembad rond

Iedereen kent wel de ronde zwembaden met bovenaan een opblaasbare ring. Dit is serie Quick Set. Eenvoudig neer te zetten, ring opblazen en vullen met water. Binnen enkele minuten kan je genieten van het koude water.

Summer Waves opzetzwembad

Maar ook de zwembaden met frame worden elk jaar populairder. Ook wel de opzetzwembaden genoemd. Vooral de rechthoekige vorm vinden veel mensen prettig. Met meerdere mensen in het zwembad en het zwembad kan voor een langere tijd staan dankzij een filterpomp. Summer Waves noemt deze collectie Elite Frame zwembaden. Frame zwembaden zijn ideaal voor gezinnen die hun achtertuin voor meerdere doeleinden gebruiken, zoals sporten, ontspannen of het spelen van een waterspel. Deze zwembaden hebben een stevige frameconstructie met PVC-zijwanden en zijn ontworpen om gemakkelijk te worden geïnstalleerd om binnen een uur of minder water klaar te zijn. Een Summer Waves Elite Frame zwembad zorgt voor jaren lang water plezier.

Zwembad accessoires

Ook voor opblaasspeelgoed voor in het zwembad kan je terecht bij het merk Summer Waves. Van een opbaasbaar luchtbed tot aan een opblaasbare stoel. Maar ook verschillende technische accessoires behoren tot de collectie zoals een filterpomp, afdekhoes en onderhoud set voor je zwembad.