Schleich

Schleich is een van de grootste speelgoedfabrikanten van Duitsland en produceert gedetailleerde, authentieke, handgeschilderde dierenfiguren. Schleich inspireert kinderen om op een speelse manier over de natuur te leren.

Producten 73-108 van 238

Filter

Producten 73-108 van 238

Filter

Peuters zijn vaak niet weg te slaan uit de kinderboerderij. Met het speelgoed van Schleich kunnen jouw kinderen ook thuis genieten van de mooiste plattelandsbewoners. Dit van oorsprong Duitse merk produceert gedetailleerde, authentieke, handgeschilderde dierenfiguren en is dus ook te verkrijgen bij Top 1 Toys.

Schleich is opgericht in 1935 en de speelgoedfiguren worden in meer dan 50 landen verkocht, waardoor ze terug te vinden zijn in kinderkamers overal ter wereld. Elk nieuw figuur wordt samen met experts ontwikkelt en wordt met liefde voor detail gefabriceerd. De figuren worden nog steeds met de hand beschilderd. Ben je nieuwsgierig geworden welke beesten onderdeel zijn van ons assortiment? Kijk dan gauw verder!

Welke Schleich paarden zijn er?

Is jouw dochter regelmatig te vinden in de manege en mist ze haar verzorgpony? Schleich paarden zijn de meest voorkomende dieren in het assortiment van Top 1 Toys. We hebben verschillende paardensoorten op voorraad die allemaal gelijk geprijsd zijn. Voor nog geen €9,00 heb je een Schleich Merrie, Hengst of Veulen. Vindt je kind het leuker als er iemand op het zadel zit? Verras je kind dan met Lisa die op Storm zit, zodat jouw dochter zich weer even in de manege waant!

Wat kan ik met Schleich dieren?

Schleich dieren zijn op zichzelf al heel leuk om mee te spelen, maar de ervaring wordt nog veel realistischer als je er attributen bij aanschaft. Schleich creëert namelijk ook omgevingen om met deze figuren te spelen en biedt kinderen een haptische ervaring, waarmee ze geïnspireerd worden om op een speelse manier over de natuur te leren.

Door middel van rollenspel worden de creativiteit en het sociale gedrag gestimuleerd. Het ruiterscafé of de dierenartspraktijk zijn van die omgevingen waar jouw kinderen helemaal in op kunnen gaan!

Welke Schleich dinosauriërs kan ik bestellen?

Schleich dinosauriërs zijn er in minder soorten en maten dan de paarden van dit Duitse merk. Toch is er met de Mosasaurus, dunkleosteus en monolophosaurus genoeg te kiezen in de webshop van Top1Toys. Heb je een dierenfiguur besteld bij ons en voldoet het speelgoed niet aan jouw eisen? Je hebt 30 dagen bedenktijd, dus terugsturen na een maand kan altijd nog!