Nijntje

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nijntje is oorspronkelijk begonnen als prentenboek, maar inmiddels is het beroemdste konijntje ter wereld uitgegroeid tot een rolmodel voor kinderen uit honderden landen. Nijntje speelgoed mag dankzij deze populariteit evenmin ontbreken in de rijke collectie die Top1Toys rijk is. Bij Nijntje speelgoed staat het konijntje dat ooit door Dick Bruna bedacht werd op verschillende manieren centraal. Soms staat ‘nijn’ als opdruk geportretteerd op een spel, terwijl we ook uitwerkingen van Nijntje speelgoed hebben waarbij het fictieve figuur de knuffel is.

Nijntje speelgoed laat zich graag geven aan kinderen die zich in de peutertijd begeven. Deze fase begint ongeveer als ze 1,5 jaar oud zijn. Zoek je naar een geschikt cadeau voor een neefje of nichtje? Zoek niet verder en verras hem of haar met dit schattige baby- en peuterspeelgoed!

Nijntje speelgoed 1 jaar

Nijntje speelgoed voor kinderen van 1 jaar dat het al in vele gezinnen goed gedaan heeft, is de rammelaar. Dit Nijntje speelgoed bestaat uit twee delen: een knuffel en een ring. De knuffel is gemaakt van ‘ribstof’ waardoor hij heerlijk zacht aanvoelt; de ringrammelaar zelf bevat kleine balletjes die een aandoenlijk geluid maken bij het gebruik ervan.

Ander Nijntje speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar dat veel wordt besteld in de webshop van Top1Toys, is het knuffeldoekje. Dit is een zijdezacht doekje, waar Nijntje op één van de vier punten rust. De eenvoudige uitwasbaarheid van dit speelgoed maakt dit tot een geliefd item voor zowel ouders als kinderen, omdat het zijn schoonheid zo behoudt.

Nijntje houten speelgoed

Met het Nijntje houten speelgoed heeft Top1Toys ook duurzaam speelgoed waar je kinderen mee uit de voeten mee kunnen. In deze subcategorieën bieden we trekfiguren, maar als je liever wat educatiefs wil, biedt de kalenderklok van hout een passend alternatief. Wil je écht uitpakken? Kies dan voor de boerderij van hout. Een van de bekendste vriendjes van Nijntje, Boris Beer, maakt hier ook deel uit van. Laat jouw kind een boerderij opbouwen met behulp van Boris en Nijntje en laat hem of haar omringen door dieren zoals varkens, schapen, koeien, kippen en eendjes.

Speelgoed van Nijntje kopen bij Top1Toys

Krijgt je zoon of dochter geen genoeg van Nijntje en heeft hij of zij wel een leuke verrassing verdiend van papa en mama? Kom dan speelgoed van Nijntje kopen bij Top1Toys. Hiervoor bezoek je één van onze winkels, maar om het jezelf gemakkelijk te maken bestel je het exemplaar dat je hebben wilt eenvoudig online. Naast de knuffels, doeken, trekfiguren, boerderijen en klokken, verkopen we ook aan Nijntje gerelateerde telefoons, bijtringen, puzzels en loco pakketten. Nijntje speelgoed van Ravensburger is zo divers, dat kinderen er jarenlang plezier van zullen hebben.