Disney

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderen oneindig vermaken op vakantie, zonder aan je eigen rust toe te komen? Dat is niet meer aan de orde als je een Disney puzzel bestelt bij Top1Toys. Een Disney puzzel zorgt namelijk voor uren speelplezier! Een Disney puzzel van Ravensburger bestaat uit veel stukjes die uiteindelijk samen een Disney afbeelding vormen. Met een Disney puzzel zullen jonge kinderen leren hoe ze bepaalde figuren moeten leggen.

De Disney puzzel neemt een belangrijk deel in beslag van onze puzzels. Disney vermaakt kinderen al generaties lang op veel verschillende manieren. Verras je zoon of dochter nu met een Disney puzzel en tover kleine stukjes samen om in een sprookjesachtige creatie!

Puzzel Disney: maximaal plezier!

Elke puzzel van Disney die we bij Top1Toys verkopen heeft een vrolijk karakter. Disney staat bekend om kinderen lang te vermaken. Dit streven ze na door veel kleur aan te brengen in iedere Disney puzzel. Zo is de Puzzel Disney Fireworks 1000 Stukjes een puzzel van Disney waar de prinsessen zich verzamelen in het park. Hand in hand lopen ze door het park met hun prachtige jurken. Op de achtergrond kijken bekende Disney figuren zoals Winnie the Pooh en Mickey Mouse toe.

Een Disney puzzel van 500 stukjes kan best veel ruimte in beslag nemen als je niet al te groot woont met het gezin. Met een puzzelmat kun je de puzzel elk moment verplaatsen. Het is een oprolbaar matje waarmee je puzzel intact blijft, zonder dat er opnieuw begonnen hoeft te worden. Een andere optie is om de puzzel niet te leggen op de reguliere eettafel, maar om er een aparte tafel in de hoek voor te reserveren.

Disney puzzel 1000 stukjes

Het merendeel van ons aanbod bestaat uit Disney puzzels van 1000 stukjes. Puzzels met dit aantal nemen gemiddeld genomen 8 uur in beslag. Al zullen kinderen er soms wat langer over doen. Disney puzzels van 1000 stukjes zijn bevorderlijk voor het ruimtelijk inzicht van je kind. Ook hebben omvangrijke puzzels een positieve uitwerking op de oog-handcoördinatie. De fijne motoriek van jongens en meiden krijgt eveneens een stimulans. Het wordt steeds makkelijker om kleine stukjes van de puzzel ter hand te nemen. Het ontwikkelen van constructief gedrag is een andere impuls waar puzzelen voor zorgt.

Disney puzzel bestellen

Wil je een Disney puzzel bestellen? Staak dan je online zoektocht en koop hem bij Top1Toys. Wij streven altijd naar snelle verzending. Bovendien heb je de mogelijkheid om 30 dagen je speelgoed te retourneren als je je bedenkt. Indien je het fijner vindt om je Disney puzzel fysiek te kopen, nodigen we je van harte uit in één van de vele vestigingen van Top1Toys.