Playmobil

PLAYMOBIL® figuren zijn figuren waarmee kinderen levensechte avonturen kunnen verzinnen. De rollenspellen stimuleren de ontwikkeling van de sociale, motorieke, cognitieve en emotionele vaardigheden.

Producten 145-180 van 243

Filter

Producten 145-180 van 243

Filter

PLAYMOBIL® is een internationaal geliefd en bekroond speelgoedmerk dat alle culturele grenzen en alle taalgrenzen overstijgt om zo de diverse wereld waarin we leven te vertegenwoordigen.

PLAYMOBIL® figuren zijn figuren waarmee kinderen levensechte avonturen kunnen verzinnen. Er zijn meer dan 30 speelwerelden waarmee het creatieve rollenspel wordt gestimuleerd. Twee ogen en een glimlach: dat zijn de kenmerken van een typisch PLAYMOBIL figuur. Ook kunnen de figuurtjes bewegen.

Ontwikkeling

PLAYMOBIL®  is niet alleen leuk, het stimuleert kinderen in het verbeteren van hun vaardigheden. De rollenspellen stimuleren de ontwikkeling van de sociale, motorieke, cognitieve en emotionele vaardigheden. Daarnaast vergroten ze door het verzinnen van verhaaltjes ook hun creativiteit. Het is een leuke, speelse manier voor kinderen om nieuwe dingen bij te leren. Bij PLAYMOBIL®  gaat het niet zozeer om het in elkaar zetten van stukjes, maar om het bedenken van een verhaal.

Veiligheid en kwaliteit

PLAYMOBIL®  leeft de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen na, wat het een betrouwbaar merk maakt. Alle onderdelen worden geproduceerd in eigen Europese fabrieken. Ze worden getest door erkende, zelfstandige keuringsinstellingen en overtreffen veruit de wettelijk opgelegde voorschriften. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zirndorf, Duitsland.