Knights

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Playmobil ridder set van Top1Toys

Ben jij op zoek naar stoere Playmobil ridder sets? Top1Toys heeft een gevarieerd aanbod van de mooiste Playmobil ridder en ridderkastelen sets! De ridder sets zijn geschikt voor de kleine avonturiers vanaf 4 jaar. Met de sets kun jij je eigen stoere verhalen creëren. Gebruik je fantasie en voer de spannendste gevechten uit met alle andere ridders. Speel samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes en heb urenlang speelplezier! De Playmobil ridders sets hebben draken, kanonnen, gevangenissen, paarden en nog veel meer. Ontdek nu het hele aanbod van Top1Toys op deze pagina!

Bewaak jouw Playmobil ridderkasteel

Je leeft in de Middeleeuwen en woont samen met alle andere ridders in het grote Playmobil ridderkasteel. Alles is rustig, maar dan hoor je een ridder op de uitkijktoren roepen. De vijand komt er aan! Maak je snel klaar om jouw Playmobil ridderkasteel te verdedigen. Maak de kanonnen schietklaar, neem plaats achter de muur en wacht af tot de vijand aanvalt… Daar is de aanval! Haal snel de ophaalbrug op, zet jouw Playmobil ridders in ga achter de kanonnen zitten. Boem, de eerste kanonschoten zijn meteen raak. Neem de vijand gevangen en stop hem in de Playmobil ridderkasteel gevangenis. Daar kan hij echt niet meer uit ontsnappen! Jullie hebben geen last meer van de Playmobil ridder vijanden en de rust keert weer terug op het kasteel. Ga overdag op verkenningstocht op de Playmobil ridder paarden en breng 's avonds verslag uit aan de andere ridders. Naast de grote Playmobil ridderkastelen heeft Top1Toys ook losse Playmobil ridders in het assortiment. Zo kun jij je Playmobil ridder rijk zo groot maken als jij wil!

Playmobil ridder kopen bij Top1Toys

Wil jij de Playmobil ridder sets kopen? Dan helpt Top1Toys jou graag verder! Met de Playmobil ridder sets kun jij de wildste avonturen beleven. Versla je vijanden, overmeester ze en stop ze in de Playmobil ridder gevangenis. Zo kunnen jij en je Playmobil ridders weer veilig verder leven. De Playmobil sets koop je snel en eenvoudig via onze website. Plaats de Playmobil ridder sets in jouw winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden het pakket zo snel mogelijk naar jouw adres. Heb jij het speelgoed voor 16:00 uur besteld? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis! Bestel je daarnaast voor €19,99 of meer? Dan verzenden wij het speelgoed ook nog eens gratis! Koop dus nu jouw Playmobil ridder set bij Top1Toys.

Playmobil cadeau geven?

Wil jij iemand verrassen met een leuk cadeau? Gebruik dan de cadeauvinder op onze website! Vul de juiste gegevens in en de cadeauvinder komt uit op de leukste cadeaus! Niet alleen wordt Playmobil meegenomen, maar de cadeauvinder maakt een keuze uit het hele Top1Toys assortiment! Zo sta jij altijd met het leukste cadeau op de stoep.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de Playmobil ridder sets, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar en helpen je graag verder!