Dino Rise

6 producten

Filter

6 producten

Filter

Ben jij op zoek naar een Playmobil Dino? Top1Toys heeft een ruim assortiment aan verschillende dinosaurussen. Ben je helemaal gek op het spelen met dinosaurussen? Dan mag de Playmobil Dinosaurus niet ontbreken. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes heb jij gegarandeerd speelplezier. Bekijk op onze website alle dinosaurussen!

Miljoenen jaren geleden

Ongeveer 230 miljoen jaar geleden leefden dinosaurussen in het Trias. De eerste dinosaurussen waren kleine tweevoetige vleeseters. Later ontwikkelde plantenetende soorten. Ze werden steeds dominanter en wisten zichzelf verder te ontwikkelen. Ze werden groter en de voetstappen werden steeds sneller. Geef jij de Playmobil dinosaurussen het juiste voer?

Playmobil speelbox Dino-onderzoeker

Een rijk aan geschiedenis ligt in de grond van de dino’s. Doordat ze vele jaren geleden hebben geleefd, liggen er nog heel veel fossielen in de grond waar veel informatie uit gehaald kan worden. Door de Playmobil speelbox dino-onderzoeker kan en zorgvuldig onderzoek gedaan worden. In de speelbox zit onder andere een Playmobil Dino en fossielen van dinosaurussen die jaren geleden bestaan hebben. Ook zit er een dinosaurus-ei in die zich moet denken aan het herboren van de dinosaurussen. Een baby Stegosaurus, de landkaart en de overige accessoires maken de box compleet.

Playmobil Dino Rise Rock

De Playmobil Dino Rise Rock is niet zomaar een speel pakket waar je mee kan spelen. Het is heel bijzonder. Team Dino Rise betekent dubbele dino-menselijk kracht. Ludmilla en haar hulpje Ralph blijven proberen de Dino Rock te openen, maar dat blijkt niet mee te vallen. Veel aanvallen op de stenen moet de Dino Rock kunnen openen. De Dino Rock laat ook van zich horen. De Dino Rock is inclusief licht-, geluids- en trilfuncties.

Playmobil Dino als cadeau

Naast het zelf spelen met de Playmobil Dino is het ook leuk om het als cadeau te geven. Een leuk cadeau voor een verjaardag. De Playmobil dinosaurussen kunnen voor zowel als cadeau zijn voor een jongen en een meisje. Het zorgt voor veel plezier alleen of met vriendjes en vriendinnetjes. Twijfel je nog over je cadeau? Dan kan onze cadeauvinder je misschien helpen! Met een paar simpele gegevens, stellen wij verschillende opties als cadeau voor! Komt daar nog het cadeau niet uit wat je voor ogen had, dan kun je ook ons hele aanbod bekijken op onze website.

Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Heb jij nog vragen over onze Dino Playmobil, de levering of over ons andere speelgoed? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Ze staan elke werkdag voor u klaar en helpen u graag!