Mens Erger Je Niet

1 product

Filter

1 product

Filter

Mens erger je niet, een oud maar nog steeds heel bekend spelletje waarbij de frustraties soms hoog kunnen oplopen. Mensen worden snel fanatiek bij het spelen van dit spel. Bij Mens erger je niet heb je als doel jouw pionnen als eerst binnen te hebben. Ondertussen kunnen jouw tegenstanders jou van de de baan afslaan door op hetzelfde stipje te komen. Maar ook jij kan jouw tegenstanders bij mens erger je niet van de baan tikken. Hoe vaker je van de baan getikt wordt, hoe erger jij je aan de medestanders kan irriteren. Het is natuurlijk helemaal zuur als je net voordat je binnen probeert te komen nog even van de baan getikt wordt. Ga jij de strijd aan en win jij het spelletjes Mens erger je niet? Bekijk hier ons hele aanbod!

Verschillende vormen Mens erger je niet

Mens erger je niet is over het algemeen een bordspel. Het spel kan gespeeld worden met minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers. Elke deelnemer heeft zijn eigen kleur en komt door middel van dobbelen stapjes vooruit. Het hele bord moet je eerst rond voordat je binnen bent. Irriteer jij je altijd aan mensen die de dobbelstenen over tafel of zelfs het bord gooien? Dan hebben wij de oplossing voor jou in ons aanbod. Met het spel Mens erger je niet met dobbelautomaat blijven de dobbelstenen in het bolletje midden op het bord. Je hoeft dan alleen op het bolletje te drukken, dan gaan de dobbelstenen dobbelen. De dobbelstenen kunnen hierdoor niet ontsnappen en zullen niet over de tafel of bordspel gaan. En in het ergste gevallen vallen de dobbelstenen niet van tafel.

Ben je op reis? Of niet altijd in gelegenheid om een ruime tafel te gebruiken? Dan hebben wij een aangepaste variant van Mens erger je niet. Met de reiseditie hoef kun je het spel simpel mee nemen op reis. Zo kan je het spelen in de auto of in het vliegtuig. Deze kleine variant van Mens erger je niet past makkelijk in je tas of in de koffer. Zo kun je makkelijk het spelletje Mens erger je niet meenemen overal naar toe!

Hoe fanatiek ben jij?

Bij Mens erger je niet kan de frustratie hoog oplopen. Doordat je elke keer net voordat je binnen bent van het bord getikt wordt, kan je winnaarsmentaliteit even op de kop gegooid worden. Voor jou is het belangrijkste gefocust te houden en de goed moed erin te houden. Het kan altijd nog alle kanten op! Zolang jouw medespelers nog niet binnen zijn, kun jij ze nog verslaan door of goed te gooien of door ze van het bord te tikken. Geef de strijd niet op en ga door tot het eind! Lees vooraf goed de Mens erger je niet regels door, dit om misverstanden tijdens het spel te voorkomen!

Heb je nog vragen?

Wij vinden het belangrijk dat alle bezoekers van de website goed geholpen worden. Is er nog iets onduidelijk? Heb je nog vragen over het spel, de levering of een van onze spelletjes in ons spellen assortiment? Neem contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Vind je het lastig een goed cadeau te vinden? Wellicht kan onze cadeauvinder u helpen bij het vinden van het juiste cadeau!