Rummikub

7 producten

Filter

7 producten

Filter

Rummikub is een van de meest geliefde gezelschapsspellen ter wereld, en terecht! Dit spel combineert strategie, logica en een vleugje geluk op een manier die zowel jong als oud aanspreekt. Bij Top1Toys zijn we dol op dit spel, en we willen je graag laten zien waarom dit spel een geweldige toevoeging is aan je collectie. Ontdek alles over Rummikub en waarom het zo'n hit is.

Rummikub spelen: Dit zijn de regels

Rummikub is eenvoudig te leren, maar biedt toch veel uitdaging. Het doel van het spel is om als eerste al je stenen op tafel te leggen door ze in sets of rijen te rangschikken. Klinkt simpel, toch? Maar pas op, je tegenstanders zullen er alles aan doen om je te dwarsbomen. Strategie is enorm belangrijk om te winnen. En het leuke is dat iemand misschien denkt dat hij of zij aan de winnend hand is, maar dan kan het spel zomaar omslaan! Bij elke beurt moet je weer opnieuw je opties bedenken. Dit spel kun je trouwens makkelijk even pauzeren, als je bijvoorbeeld nieuwe snacks nodig hebt.

Rummikub Junior

Voor de jongere spelers hebben we Rummikub Junior. Dit is een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van dit leuke gezelschapsspel. Deze versie is aangepast zodat het perfect is voor kinderen vanaf 4 jaar. Ze leren niet alleen tellen en kleuren herkennen, maar ook strategisch denken. Het is een educatief en leuk spel in één!

Rummikub Travel

Wist je dat dit spelletje verschillende varianten heeft? Naast het klassieke spel hebben we ook Rummikub Travel, perfect om mee te nemen op vakantie, en andere leuke edities. Ontdek welke variant het beste bij jou en je gezelschap past.

Rummikub spelen met vrienden en familie

Rummikub is ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Het brengt mensen samen, stimuleert interactie en zorgt voor gezellige momenten. Of je nu een fanatieke speler bent of gewoon wat quality time zoekt, dit spel is altijd een goede keuze.

Rummikub kopen bij Top1Toys

Ben je op zoek naar Rummikub van het merk Goliath? Zoek niet verder! Of je nu een doorgewinterde professional bent of het spel voor het eerst wilt proberen, we hebben de juiste versie voor jou. Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als je dat nog voor 16:00 uur doet, dan kunnen we er mogelijk voor zorgen dat je pakje morgen wordt geleverd. En als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Spelletjes spelen is nog nooit zo leuk geweest als met de spelletjes van Top1Toys!