Sylvanian Families

Sylvanian Families biedt een rijke speelervaring die generaties kinderen heeft betoverd. Het speelgoed geeft de combinatie van schattige figuren, gedetailleerde accessoires, mogelijkheid tot verzamelen en het creëren van een eigen wereld. Dit maakt Sylvanian Families tot een blijvend populaire keuze voor zowel speelplezier als educatie.

Producten 1-36 van 142

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 142

Pagina
Filter

De charmante wereld van Sylvania nodigt kinderen uit om te dromen, te verkennen en bovenal te genieten van de magie van samen spelen en delen.

Wat is Sylvanian Families?

Sylvanian Families is ontwikkeld door het Japanse bedrijf Epoch in 1985 en het heeft wereldwijd populariteit gewonnen. De naam 'Sylvanian' komt van het Latijnse woord 'silva', wat bos betekent. Dit past perfect bij de bosrijke en natuurlijke setting van de speelgoedlijn.

Het is een schattige collectie van speelgoedfiguren, huizen, voertuigen en accessoires die een landelijk leven uitbeelden. Deze figuren zijn hoofdzakelijk bosdieren zoals konijnen, eekhoorns en beren. Ze leven in de fictieve wereld van Sylvania.

Het nodigt kinderen uit om deel te nemen aan het leven in Sylvania. Hier staan familiewaarden, liefde voor de natuur en gemeenschapszin centraal. Elke familie heeft zijn eigen achtergrondverhaal en persoonlijkheden, wat bijdraagt aan de rijke en gedetailleerde wereld.

De voordelen van Sylvanian Families

  • Educatieve en creatieve waarde: Sylvanian speelgoed is niet alleen geliefd vanwege de schattige uitstraling, maar ook vanwege de educatieve en creatieve aspecten. Door te spelen met deze figuren en hun accessoires stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Het moedigt hen aan om verhalen en scenario's te bedenken. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. Dit komt doordat kinderen leren over familierelaties, vriendschap en gemeenschapszin.
  • Uitgebreide collectie: de wereld van Sylvanian Families is erg uitgebreid. De collectie heeft niet alleen een veel verschillende familiefiguren, maar ook gedetailleerd ontworpen gebouwen zoals het Sylvanian Families huis met meubels en verschillende voertuigen zoals de Sylvanian Families auto. Elk item is zorgvuldig gemaakt om realistische details te bevatten, wat bijdraagt aan de betovering en speelwaarde. Elke Sylvanian set vertelt zijn eigen verhaal: van het familieleven in het huis tot avonturen in de boomhut of uitstapjes met de auto. De sets kunnen gecombineerd worden om een uitgebreide wereld te creëren en alles te verzamelen. Hierin kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan.

Sylvanian Families kopen bij Top1Toys

Bij Top1Toys is er een breed assortiment aan Sylvanian producten verkrijgbaar. Populaire items zijn onder andere de Sylvanian Families boomhut en natuurlijk een rijke verscheidenheid aan Sylvanian Families poppetjes, waaronder het zeer geliefde Sylvanian Families konijn. Bestel het vandaag nog via de website of bezoek een van onze winkels en laat je meevoeren in de magische wereld.

Sylvanian Families bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.