Aquabeads

Ben jij op zoek naar Aquabeads? Deze bijzondere kralen plakken aan elkaar door middel van water. Er is geen warmte nodig! Maak de mooiste creaties en speel met de figuurtjes of geef ze aan je vrienden. Bekijk hieronder het Top1Toys Aquabeads assortiment en probeer ze allemaal!

35 producten

Filter

35 producten

Filter

Aquabeads

Ben je op zoek naar Aquabeads? Hier bij Top1Toys hebben we een uitgebreide collectie Aquabeads. Van starterstudio tot navullingen. Deze bijzondere parels plakken aan elkaar door middel van water. Er is geen warmte nodig! Maak de mooiste creaties en speel met de figuurtjes of geef ze aan je vrienden. Bekijk hier de hele Aquabeads collectie van Top1Toys.

Wat zijn Aquabeads?

Aquabeads zijn gekleurde parels die door middel van water aan elkaar plakken. Bij de verschillende sets zitten patronen waardoor je kind gemakkelijk mooie figuurtjes kan maken. Maak het figuurtje, spray er water op, draai het bordje om en ze plakken! Hierna kan je met de figuurtjes spelen of weggeven aan je vrienden. Het voordeel van Aquabeads is dat je kind zelf het figuurtje kan maken en geen hulp nodig heeft van een volwassene. Hierdoor zullen ze zich extra trots voelen!

Welke Aquabeads speelsets zijn er?

Er zijn verschillende Aquabeads speelsets beschikbaar. De complete sets bestaan uit een verzameldoos met hierin verschillende gekleurde parels en patronen en bijbehorende accessoires zoals de Flip Tray en de Sproeier. Ben je een beginner dan is de Aquabeads Beginnerstudio perfect. De speciale thema speelsets zijn leuk als uitbreiding. Denk dan aan de Aquabeads Frozen set, Aquabeads Magische Eenhoorn set of de Aquabeads Disney Prinses Box. Wil je de parels na een tijdje aanvullen met losse parels? Dat kan! Er zijn vele navulling sets beschikbaar in elke willekeurige kleur. Hierdoor kan je nog jaren plezier hebben van Aquabeads.

Vragen over Aquabeads?

Wil je meer informatie over Aquabeads bij Top1Toys? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!