Aquabeads

De speelgoedtrend van nu: Aquabeads. Het is knutselspeelgoed waarmee kinderen prachtige kunstwerken kunnen maken door kleurrijke parels te gebruiken en te plaatsen op een patroon. Met ons grote assortiment is er een ruime keuze uit ontwerpen en thema’s.

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 43

Pagina
Filter

Wat zijn Aquabeads?

Aquabeads zijn kleine, ronde kralen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Het wordt gebruikt om 2D-kunstwerken mee te maken aan de hand van een patroon. Nadat de kraaltjes op de juiste plek van het patroon liggen, worden ze met water besproeid. Hierdoor gaan ze aan elkaar plakken en wordt het kunstwerk stevig.

Hoe werkt Aquabeads?

Een kunstwerkje maken van Aquabeads is eenvoudig en veilig voor kinderen. Alles begint bij het kiezen van een patroon. Het is de bedoeling dat de gekleurde kralen één voor één op de juiste kleurcode worden geplaatst van het patroon. Je pakt de kralen op met de speciale Aquabeads pen. Hierdoor is er geen gepriegel met vingertjes en kleine kraaltjes. Als het patroon klopt volgens de jonge kunstenaar, kan er water over de gekleurde kraaltjes worden gesproeid met een speciale sprayer. Het water activeert de speciale lijm van de kralen, waardoor ze aan elkaar blijven plakken. Daarna moet je het kunstwerk even laten drogen. Hierdoor wordt het een stevig kunstwerk die bijvoorbeeld opgehangen kan worden.

Wat kunnen kinderen allemaal met Aquabeads doen?

Naast het ontwerpen van kunstwerkjes op patronen, kunnen kinderen hun eigen creativiteit en fantasie gebruiken. Elk ontwerp is natuurlijk mogelijk. Valt de keuze toch op een patroontje? Hierin is genoeg keuze: van dieren tot bloemen, voertuigen en hun favoriete personages. Daarnaast kunnen de Aquabeads ook gebruikt worden om sieraden en hangers mee te maken. Hierin is er een groot aanbod aan verschillende sets. Maar dat is nog niet alles: laat je kinderen een eigen nagelsalon beginnen met de verschillende nagelsets. Het handige aan de gekleurde parels is dat alles makkelijk na te vullen is met de Aquabeads refill sets. Hierdoor kan er oneindig geknutseld worden. Ons assortiment bestaat onder andere uit grotere navul pakketten en kleinere mini speelsets.

Ontdek Aqueabeads bij Top1Toys

Bij Top1Toys bieden wij een uitgebreid assortiment aan Aquabeads producten, waaronder verschillende pakketten van diverse dieren en bekende prinsessen. Doordat het een navulbaar knutselproduct is, kunnen er oneindig veel creaties mee worden gemaakt in alle denkbare combinaties en ontwerpen. Of je kind nu een beginnende kunstenaar is óf al ervaring heeft met Aquabeads: er is altijd een passende set om een kunstwerkje mee te maken. Bestel vandaag nog een Aquabeads navulling óf set voor 16:00 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag in huis. Perfect voor als je last minute een cadeautje nodig hebt. En heeft je bestelling een waarde van €19,99 of meer? Dan betaal je geen verzendkosten! Je bent natuurlijk ook welkom in een van onze winkels om een kijkje te nemen in ons grote Aquabeads assortiment.

Voor vragen over onze producten, het bestelproces of onze service kun je terecht bij onze specialisten. Ze staan elke werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur voor je klaar.