Frozen

Disney Frozen is niet meer weg te denken. Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een fan zoals Frozen speelgoed vanaf 4 jaar? Ontdek dan het assortiment Frozen bij Top1Toys en laat kinderen hun eigen avonturen beleven in het koninkrijk Arendelle. Bij Top1Toys vind je alles wat je nodig hebt om de magie van deze populaire Disney-film tot leven te brengen.

2 producten

Filter

2 producten

Filter

Frozen: een koud en magisch avontuur

Frozen is een animatiefilm geproduceerd door Walt Disney Animation Studios. Het verhaal speelt zich af in het koninkrijk Arendelle en draait om de avonturen van de twee zussen Elsa en Anna. Elsa, de oudste zus, heeft magische krachten waarmee ze sneeuw en ijs kan creëren. Haar kracht verandert per ongeluk het koninkrijk in een eeuwige winterwereld. Anna gaat samen met de stoere bergbewoner Kristoff, zijn trouwe rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf op een magische reis om Arendelle te redden. Deze film werd al snel een wereldwijd fenomeen en won talloze prijzen voor zijn verhaal, animatie en muziek.

Frozen spreekt kinderen aan vanwege het betoverende verhaal, de magische omgeving, de kleurrijke personages en de prachtige muziek. Het avontuurlijke en hartverwarmende sprookje van zusterliefde, moed en zelfacceptatie inspireert kinderen om zichzelf te zijn en anderen te accepteren zoals ze zijn. Bovendien stimuleert het speelgoed de verbeelding, creativiteit en sociale vaardigheden. Dit terwijl kinderen zich onderdompelen in de magische wereld van Elsa en Anna.

Ons Frozen assortiment

In ons assortiment van Frozen hebben we speelgoed dat bestemd is voor elke Fronzen fan. We zetten de populairste sets voor je op een rijtje.

  • Herkleurbare figuurtjes: deze set bevat Frozen figuren Elsa en Anna. Wat deze figuren bijzonder maakt, is dat ze ingekleurd en versierd kunnen worden. Met behulp van de bijgeleverde stiften kunnen kinderen hun eigen unieke ontwerpen maken op de poppen, waardoor ze hun creativiteit kunnen uiten en hun eigen uitstraling aan de figuren kunnen geven. De herkleurbare figuren kunnen keer op keer opnieuw worden ingekleurd, waardoor kinderen telkens weer nieuwe avonturen beleven met hun favoriete personage uit de film. Dit is Frozen speelgoed 3 jaar.
  • Zelf sneeuw maken: met dit Elsa speelgoed kunnen kinderen de magie van de film in huis halen. Maak eenvoudig sneeuw met de bijbehorende producten en creëer het effect alsof je leeft in Arendelle. Met de eenvoudige productinformatie zijn alle sneeuwcreaties mogelijk. Deze set is perfect voor creatief speelplezier en is een leuke manier om het winterseizoen mee te vieren. Het biedt kinderen urenlang vermaak met zelfgemaakte sneeuw vol glitters.

Frozen kopen bij Top1Toys

Top1Toys heeft Frozen artikelen in huis. Bekijk het online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag. Perfect voor als je nog op zoek bent naar een last minute Frozen cadeau.