Hulpverleningsvoertuigen

De Bruder thema wereld Hulpverleningsvoertuigen bestaat uit op schaal gemaakte speelsets die we in het dagelijks leven tegen komen. Favorieten zijn de Bruder brandweer auto’s, maar ook de Bruder politie sets en het ziekenhuis. Bekijk hieronder de Bruder Hulpverleningsvoertuigen van Top1Toys!

17 producten

Filter

17 producten

Filter

Bruder speelgoed

Ben je op zoek naar Bruder speelgoed zoals een Bruder vrachtwagen of brandweerauto? Hier bij Top1Toys hebben we een uitgebreide Bruder collectie. Bruder is het merk als het gaat om realistische op schaal gemaakte speelsets in verschillende thema’s. Van bouwvoertuigen tot commerciële voertuigen en van landbouw tot bosbouw. Prachtig speelgoed waarmee elk kind heerlijk kan spelen. Wij zijn trots met zo’n merk in onze collectie. Bekijk snel de uitgebreide Bruder collectie hier bij Top1Toys!

De thema werelden van Bruder

Bruder bestaat uit verschillende thema werelden met allemaal verschillende voertuigen. De wereld bouwvoertuigen staat in het teken van vrachtwagens, graafmachines en kraanwagens. Een andere wereld is landbouw. Hierin vind je onder andere de Bruder boerderij en de Bruder paardentrailer. En ook zeer populair zijn de Bruder tractors van bekende merken zoals John Deere en Claas. De Bruder wereld commerciële voertuigen heeft producten die we allemaal in het dagelijks leven tegenkomen. Zoals de vuilniswagen, heftruck en vrachtwagens van postbezorgers. Daarnaast is er de wereld hulpverleningsvoertuigen met producten er in zoals een ambulance, brandweerauto en politieauto. In de wereld vrije tijd vind je artikelen zoals motors, fietsers en auto’s. Als laatste is er de wereld van de bosbouw met grote voertuigen voor het transporteren van hout zoals tractors en een hakselaar. Voor al deze werelden zijn er prachtige speelsets bij elk voertuig te krijgen en losse BWorld figuren.

Bruder speelgoed aanbiedingen

Voor alle Bruder speelgoed aanbiedingen kan je kijken op onze actiepagina. Elke week zijn er nieuwe aanbiedingen voor verschillende merken waaronder ook Bruder. Is er nu geen actie? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina en dan weet jij als eerste wanneer er een nieuwe aanbieding is.

Vragen over Bruder speelgoed?

Wil je meer informatie over onze Bruder collectie? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!