Bblocks

Ben je op zoek naar BBlocks bouwplankjes? Hier bij Top1Toys hebben we een uitgebreid assortiment BBlocks bouwpakketten. Maak de mooiste creaties met houten bouwplankjes. Bekijk de BBlocks collectie hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben je op zoek naar BBlocs speelgoed? BBlocks zijn houten bouwplankjes waarmee kinderen kunnen bouwen. Deze bouwplankjes zijn tijdloos houten speelgoed. Er zijn talloze variaties in bouwwerken mogelijk, van torens tot bruggen. Bouwen met blokken leert kinderen hun fantasie te gebruiken. Naast fantasie is voor het stapelen van de houten blokjes concentratie en coördinatie nodig. De houten bouwplankjes zijn dan ook geschikt als basis speelgoed voor ieder kind vanaf drie jaar. Vaak kunnen kinderen urenlang spelen met het maken van zelf bedachte bouwwerken. Wij zijn trots met zo’n merk in onze collectie. Bekijk snel de uitgebreide BBlocks collectie hier bij Top1Toys!

BBlocks Bouwplankjes

BBlocks zijn lichte platte blokjes van ongelakt grenenhout in één formaat. De bouwplankjes hebben een speciale verhouding tussen lengte, breedte en dikte: 1:3:15. Door deze verhouding kunnen met een beetje fantasie al zeer uiteenlopende bouwwerken worden gemaakt zonder gebruik te maken van lijm of andere verbindingsmaterialen. Na het bouwen kunnen de kinderen deze dus gewoon omgooien, in elkaar laten storten en weer opnieuw beginnen.

De BBlocks zijn beschikbaar in een verpakking van 100, 200, 500 stuks,of 1000 stuks. In kartonnendoos, of in prachtige houten kisten. Met 200 bouwplankjes kunnen al heel leuke bouwwerken worden gemaakt. Voor de echte bouwfanaten zijn er verpakkingen van 500, of 1000 stuks. Deze zijn ook zeer geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Alle verpakkingen zijn groot genoeg om alle bouwplankjes los in op te bergen. Hierdoor is het opruimen snel en gemakkelijk.

BBlocks voorbeelden

Alle verpakkingen met BBlocks bouwplankjes worden geleverd inclusief een voorbeeldboekje waarin 25 afbeeldingen en bouwtekeningen zijn opgenomen. Speciaal bedoeld om kinderen op weg te helpen met het bouwen van de mooiste bouwwerken. Maar al snel zal hun eigen fantasie het overnemen om nog mooiere creaties te maken.

Vragen over BBlocks speelgoed?

Wil je meer informatie over onze BBlocks speelgoed collectie? Onze klantenservice beantwoord graag je vragen. Bel gerust even tijdens kantooruren of stuur een mailtje. We helpen je graag!