Matchbox Garagebedrijf

17,99
Het Matchbox Garagebedrijf staat voor je klaar wanneer het tijd is voor onderhoud van je speelgoedauto's. Rijd de inbegrepen Matchbox Chevy Silverado op het platform. Er komt meteen een monteur naar je toe om motoronderhoud uit te voeren. Nieuwe banden nodig? Kies uit de beschikbare modellen, rijd naar links en breng de pick-uptruck omhoog met de hendel. Ook het figuurtje komt nu in beweging. Als de wielen zijn vastgezet, zet je de hendel omlaag om de wagen te laten zakken en een testrit te maken. Nu je pick-up weer piekfijn in orde is, ben je klaar voor nieuwe avonturen. Je kunt de set aan andere Matchbox en Hot Wheels sets koppelen voor eindeloze avonturen en nieuwe ervaringen.
  • De Matchbox Garagebedrijf speelset bevat bewegende figuren en garage-elementen. Hier kun je met al je auto's terecht voor onderhoud en reparatie.
  • Met monteur die uit zichzelf naar je toekomt om onderhoud aan je auto uit te voeren.
  • Een andere monteur vervangt de wielen als de auto op de hefbrug staat. Als de wagen klaar is, kun je op weg naar nieuwe avonturen.
  • Het Matchbox Garagebedrijf bevat realistische details die kinderen stimuleren om zelf dingen te ontdekken en erover te vertellen. Kan aan andere sets worden gekoppeld voor nog meer creativiteit. (Extra sets apart verkrijgbaar.)
  • De set is inclusief 1 1:64 schaalmodel van een Chevy Silverado dat meteen uit de verpakking inspireert om op avontuur te gaan.
  • Kinderen van 3 jaar en ouder zijn weg van deze realistische speelset die een nieuwe dimensie geeft aan het spelen met duwauto's.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml