Matchbox Brandweer Transporter

Bespaar 50%
14,98 Adviesprijs 29,99
De Matchbox Brandweer Transporter is een multifunctioneel voertuig dat kinderen inspireert om hun eigen heroïsche en levensreddende avonturen te creëren! Het wordt geleverd met een brandweerwagen op schaal 1:64 en biedt plaats aan maximaal 15 extra vrachtwagens (apart verkrijgbaar), met een oprit aan de achterkant voor gemakkelijke toegang. Het bevat ook acht supercoole brandgerelateerde accessoires die gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een daarvoor bestemde cabine onder de transporter. Het is de ultieme transportwagen met brandweerthema.
  • De Matchbox Fire Rescue Hauler™ is een transportwagen met brandweerwagenthema die auto's en accessoires opbergt en inspireert tot epische verhalen voor de innerlijke held!
  • De aanhanger van de brandweerwagen biedt plaats aan maximaal 16 voertuigen (afzonderlijk verkrijgbaar) en heeft een afneembare aanhanger, een snel los te koppelen dek en een neerklapbare oprijplaat voor gemakkelijk en snel lossen en toegang tot de auto.
  • Er is een speciale opbergruimte onder de trailer om de verschillende accessoires op te bergen, zodat alles samen in één handig pakket blijft. Geen losse - of verloren - stukken om je zorgen over te maken!
  • De 8 vuurgerelateerde accessoires inspireren creatief push-around-spel dat is gebaseerd op realisme. Kinderen beleven spannende avonturen in scenario's met een vuurthema.
  • De brandweerwagentransporter is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml