Magnetisch Tekenbord 24,5 X 18,5 Cm

7,99
Magnetisch Tekenbord 30x22cm - Eindeloos Tekenplezier!

Met dit Magnetisch Tekenbord van 30x22 cm kun je urenlang genieten van creatief tekenen! Gebruik het bijgeleverde pennetje om te tekenen, woorden te schrijven of woordspelletjes te spelen. Wil je een nieuwe tekening maken? Schuif dan eenvoudig met het sterretje onderaan het bord, en je vorige creaties verdwijnen als bij toverslag!

Belangrijkste kenmerken:
  • Magnetisch tekenbord: Het magnetische oppervlak maakt tekenen en schrijven moeiteloos en zorgt ervoor dat je creaties netjes en opgeruimd blijven.
  • Inclusief pen en stempel figuurtjes: Het tekenbord wordt geleverd met een handige pen en 3 stempelfiguurtjes om je tekeningen extra leuk te maken.
  • Groot formaat: Met afmetingen van 30 cm x 22 cm biedt het tekenbord voldoende ruimte voor uitgebreide creaties.
  • Geschikt voor jonge kunstenaars: Dit tekenbord is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder, wat het perfect maakt voor jonge kunstenaars in de dop.

Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos tekenplezier met het Magnetisch Tekenbord 30x22cm. Het is een geweldige manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd georganiseerd te blijven. Bestel vandaag nog en geef ze de mogelijkheid om hun artistieke talenten te ontdekken!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml