Magic mixies pixlings paars

19,99
Welkom in het Betoverde Rijk van de Magic Mixies Pixlings, waar magie en avontuur wachten! Ben je klaar om je eigen Magisch Toverdrankje te maken en te ontdekken welke Pixling erin verstopt zit? Het wordt een betoverend avontuur!

Bij elke fles hoort een mysterieuze Edelsteen die de kleur van je Pixling onthult. Zal het een paarse Unia zijn, een aqua Marena, of misschien een schattige roze Deerlee? De verrassing maakt het extra spannend! In de fles vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om je Pixling tevoorschijn te toveren. Volg de stappen zorgvuldig en zie hoe de vloeistof in je fles van kleur verandert.

En dan komt het meest magische moment: spreek de Toverspreuk uit en druk op de grote Kristallen Edelsteen. Op dat moment zal jouw Pixling Pop op magische wijze tevoorschijn komen! In deze verpakking vind je de schattige paarse Pixling Unia. Ze is niet alleen een magische metgezel, maar ook helemaal hip met haar stijlvolle outfit en schoenen. En het beste van alles, ze is volledig poseerbaar, dus je kunt haar haar prachtige lange lokken stylen zoals jij dat wilt!

Dit betoverende avontuur is geschikt voor avonturiers vanaf 5 jaar en ouder. Dus laat je verwonderen door de magie van de Magic Mixies Pixlings en ontdek welke Pixling Pop jij uit de fles tevoorschijn tovert! Het Betoverde Rijk wacht op jouw magische aanraking. Veel plezier!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml