Magic Mixies - Bordspel

19,99
Stap binnen in een betoverende wereld vol mysterie en magie met het Magic Mixies spel! Dit spannende spel is perfect voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar oud en brengt een vleugje magie in je speeltijd.

Het doel van het spel is simpel maar betoverend: verzamel ingrediënten en stop ze in de Toverdrank. Maar hier begint het magische avontuur pas echt! Terwijl je ingrediënten in de Toverdrank plaatst, wacht je in spanning af om te zien wie er in slaagt om de Mixling op Magische Wijze tevoorschijn te toveren.

Dit spel stimuleert de verbeelding van kinderen terwijl ze op zoek gaan naar de juiste ingrediënten en magische combinaties proberen te ontdekken. Het is een geweldige manier om strategie, geheugen en samenwerking te bevorderen, terwijl je samen met vrienden en familie een fantastische tijd beleeft.

Dus waar wacht je nog op? Neem deel aan het magische avontuur van het Magic Mixies spel en ontdek wie de kracht bezit om de Mixling op Magische Wijze tevoorschijn te laten komen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor iedereen die houdt van betovering, spanning en het plezier van samen spelen. Kom samen en laat de magie beginnen!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml