LOL Surprise OMG Sunshine Makeover Big Surprise

64,99
  • INTRODUCTIE VAN LOL: Surprise O.M.G. Sunshine Makeover-modepop Sunrise! Ze vindt het heerlijk om haar look te veranderen en iedereen te inspireren met haar haar- en modetransformaties.
  • KENMERKEN VOOR KLEURVERANDERING: Neem Sunrise op elk moment van de dag mee naar buiten, of het nu zonnig of bewolkt is, of zelfs binnenshuis naast een raam, en bekijk haar glamoureuze make-over. Bekijk de onthulling van de dramatische haar- en modekleurveranderingsverrassingen!
  • MEERDERE HAAR- EN MODELOOKS: De stijlvolle kimono en hoge sokken van Sunrise hebben decoratieve details die tot leven komen wanneer ze worden blootgesteld aan licht, en haar chique schoenen veranderen dramatisch van geel in roze.
  • EINDELOZE TRANSFORMATIES: Je kunt de kleurveranderingen keer op keer herhalen! Ga terug naar binnen om Sunrise haar oorspronkelijke uiterlijk terug te geven en ga terug naar buiten, of bij een raam, om haar prachtige transformaties opnieuw te ervaren.
  • RUNWAY READY: Kleed Sunrise in haar unieke mode en accessoires die haar bohemian stijl laten zien, waaronder een stijlvolle kimono, modieuze hoge sokken en trendy tie-dye shorts! Ze heeft verbluffende gelaatstrekken, mooi haar en is gearticuleerd met tonnen poses. Pro-tip: handen zijn afneembaar voor gemakkelijk aankleden.
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml