LOL Surprise Mix & Make Birthday Cake Tots

13,99
Stap binnen in de sprankelende wereld van de L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake™-poppen, waar creativiteit en mode samenkomen! Ontmoet deze schattige minipoppen die klaar staan om de catwalk te betreden in jouw zelfontworpen taartjurken. Met elke L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake™-pop krijg je de kans om unieke taartjurken te creëren met drie kleurrijke mengsels, glitters en een speciale jurkvorm.

Hoe werkt het? Giet de ingrediënten in de jurkvorm, voeg water toe, laat het even uitharden en begin dan met het decoreren van je eigen kleurrijke en fonkelende taartjurk voor je pop! De mogelijkheden zijn eindeloos, en je kunt je creativiteit de vrije loop laten om de meest oogverblindende ontwerpen te maken. Kijk uit naar geliefde personages zoals Neon Q.T., Bon Bon, Ice Sk8r en Super B.B.!

Elke L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake™-pop wordt geleverd met unieke mode en accessoires, compleet met prachtige details om te ontdekken. Nadat de taartjurk is uitgehard, transformeert deze in een prachtige outfit waarmee je jouw pop kunt stylen en pronken. De set bevat ook een spatel en glitterstrooisel om de finishing touch aan je creatie toe te voegen.

Verzamel alle 9 L.O.L. Surprise! Mix & Make Birthday Cake™-poppen en laat je verbeelding de vrije loop met talloze verschillende jurken en stijlen. Deze verzamelpoppen bieden niet alleen stijlvol haar, maar ook superleuke outfits en gedetailleerde accessoires. Ze zijn perfect speelgoed voor meisjes en jongens van 4 tot 7 jaar en ouder, die houden van fantasierijk spel en modeplezier!
Meer informatie Meer weergeven
Geen vragen
trustpilot-product.phtml