Littlest Pet Shop Cosmic Collection Friends Pack (7 stuks) Assorti

13,99
inclusief BTW
Van dit product zijn verschillende varianten beschikbaar. Het is helaas vooraf niet mogelijk om een specifieke variant te kiezen.
Omschrijving

Beleef de leukste avonturen in de ruimte met de Littlest Pet Shop Cosmic Pounce FriendsLittlest Pet Shop dieren wonen niet alleen hier op Aarde, ze zijn nu ook uit de ruimte gekomen! Deze leuke ruimtevriendjes met verschillende ruimtethema’s kunnen niet wachten om met jou te spelen!

De maan
Deze vriendengroep heeft een maan-thema. Ze hebben allemaal een prachtige kleur. Een van de leden van deze groep heeft sprankelende glitters en de kleur van een wassende maan. Dit dier geeft ook licht in het donker! Deze vrienden zijn voorbestemd om avonturen te beleven die niet van deze wereld zijn!

Mars
Het uiterlijk van de dieren in deze vriendengroep is gebaseerd op Mars. Ze hebben allemaal kleuren die te maken hebben met de Rode Planeet. Een van de dieren heeft prachtige oren met glitters en heeft de kleur van een ster die geboren wordt! Deze vriendengroep heeft samen altijd een knallend leuke tijd!

Zwarte gaten
Het uiterlijk van deze vrienden heeft iets te maken met zwarte gaten. Ze weerspiegelen het mysterieuze die een zwart gat uitstraalt. Een van de dieren is zo zwart als een zwart gat en heeft prachtige glitters op zijn staart. Op zijn voorhoofd heeft hij een kolk die licht geeft in het donker! Deze vrienden weten samen altijd hun draai te vinden!

De Littlest Pet Shop Cosmic Pounce Friends zijn geschikt voor dierenliefhebbers vanaf vier jaar.

Dit artikel is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.
Littlest Pet Shop Cosmic Collection Friends Pack  (7 stuks) Assorti
Meer informatie
Art.nr. 576-2129
EAN Code 5010993506613
Merk Serie Littlest Pet Shop
Materiaalsoort Kunststof
Lengte verpakking 7 cm
Breedte verpakking 4 cm
Hoogte verpakking 17 cm
Leeftijd 4 - 6 jaar
Veiligheidsleeftijd 3 Jaar
Aanbevolen leeftijd 4 jaar
Gebruik Binnen
Lichteffecten Nee
Geluidseffecten Nee
Gebruikt batterij Nee
Batterij inbegrepen Nee
(Uit)wasbaar Nee
Waterelementen Nee
Bekend van TV Nee
Doelgroep Meisjes
Thema Littlest Pet Shop