LEGO

Welkom bij de Top1Toys LEGO shop! Hier kun je eenvoudig artikelen van het merk selecteren voor een bepaalde leeftijd, de nieuwste sets ontdekken, de best beoordeelde LEGO soorten bekijken en je favoriete collectie selecteren.

Producten 649-668 van 668

Pagina
Filter

Producten 649-668 van 668

Pagina
Filter

LEGO is een bron van inspiratie en plezier voor bouwers van alle leeftijden. Met de rijke geschiedenis, educatieve waarde en uitgebreide reeks thema's en collecties is er altijd iets nieuws te ontdekken in deze wereld vol bouwstenen.

LEGO thema’s en categorieën

Bij Top1Toys hebben we verschillende LEGO sets, variërend van klassieke blokjes tot gespecialiseerde thema’s en collecties voor verschillende leeftijden. Populaire thema's zoals DUPLO, City, NINJAGO en Friends bieden kinderen de kans om hun favoriete werelden na te bouwen en eigen verhalen te creëren.

LEGO voor volwassenen is in populariteit gestegen door sets die speciaal zijn ontworpen voor de meer volwassen bouwer die op zoek is naar een uitdagend project. Deze sets zijn onder andere voorzien van gedetailleerde reproducties van beroemde gebouwen, complexe voertuigen en iconische filmsets. Ze zijn niet alleen een genot om te bouwen, maar ook om te verzamelen en tentoon te stellen. Bij Top1Toys hebben we sets voor volwassenen van onder andere Creator Expert en Architecture, die complexe bouwuitdagingen en verfijnde modellen bieden.

LEGO is educatief speelgoed voor jong en oud

Een LEGO set is meer dan alleen speelgoed: het is een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek, probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Door te bouwen met deze bouwstenen leren kinderen geduld hebben en doorzettingsvermogen, terwijl ze ook hun creativiteit en verbeelding stimuleren. Voor volwassenen bieden de bouwstenen een vorm van ontspanning en stressvermindering, naast de mogelijkheid om indrukwekkende modellen te bouwen die als decoratie kunnen dienen.

Vind eenvoudig het beste LEGO speelgoed

Het filtermodel op onze website kun je gebruiken om gemakkelijk te zoeken naar het juiste LEGO speelgoed. Geef hier aan voor welke leeftijd het geschikt moet zijn, voor welk geslacht je op zoek bent en in welke prijsklasse het zich moet bevinden. Zoek je een set die je op televisie hebt gezien? Vink dit dan ook aan. Alle mogelijkheden worden vervolgens getoond, zodat je zoektocht niet zo veel tijd in beslag neemt.

LEGO kopen bij Top1Toys

Of je nu op zoek bent naar een LEGO aanbieding of LEGO blokjes wilt kopen: Top1Toys heeft een uitgebreid assortiment om aan jouw behoeften te voldoen. Bekijk ook onze online catalogus.

LEGO bestellen kan eenvoudig via onze website. Voor 16:00 uur besteld? Dan heb je het de volgende werkdag al in huis. Je pakket wordt gratis verzonden wanneer je het minimale orderbedrag van €20 hebt bereikt. Heb je daarna toch nog twijfels over je bestelling? Dan kun je het binnen 30 dagen omruilen voor iets anders.

Weetjes over LEGO

  • De naam 'LEGO' is afgeleid van de Deense woorden 'leg godt', wat 'speel goed' betekent. Interessant genoeg betekent 'lego' in het Latijn toevallig 'ik verzamel', wat ook heel toepasselijk is.
  • Wist je dat er meer dan 600 miljard LEGO stenen zijn geproduceerd sinds het begin van het merk? Dit is genoeg voor ongeveer 80 stenen per persoon op aarde.
  • De kracht van de bouwsteen is ongelooflijk: één blokje kan tot wel 432 kg dragen voordat het vervormt.
  • De allereerste bouwsteen zoals we die nu kennen, werd geproduceerd in 1958. Het unieke aan het ontwerp is dat de stenen die toen gemaakt werden, nog steeds passen op de stenen die vandaag de dag worden geproduceerd.
  • De minifiguren van het merk, geïntroduceerd in 1978, hebben geen geslacht of ras om creativiteit en inclusiviteit te bevorderen. Iedereen kan zichzelf zien in een figuur.
  • Er zijn meer LEGO minifiguren dan mensen op aarde. Sinds hun introductie in 1978 zijn er miljarden minifiguren geproduceerd, waarmee ze een van de grootste bevolkingsgroepen op de planeet vormen.
  • Een set van zes blokjes van 2 x 4 noppen kan op meer dan 915 miljoen manieren worden gecombineerd. Dit toont de ongelooflijke veelzijdigheid en creatieve mogelijkheden.
  • De recordhoogte voor een LEGO toren is meer dan 35 meter. Deze toren werd gebouwd met meer dan 550.000 bouwstenen. Fans van over de hele wereld nemen regelmatig deel aan recordpogingen.
  • Het merk heeft zich ten doel gesteld om tegen 2030 al hun producten van duurzame materialen te maken. Ze experimenteren met verschillende soorten materialen zoals suikerriet, om dit doel te bereiken.