LEGO - Trein

Geen producten gevonden voor deze selectie.

‘’Goedendag, welkom aan boord bij de Lego City trein!’’ Met deze toffe lego set van Lego City ben jij de machinist! Jij hebt de controle over het spoor en kunt Lego City rails door de hele woonkamer, slaapkamer of huis leggen. De treinen worden aangestuurd door een afstandsbediening. Deze staat via bluetooth in verbinding met de trein, waarmee je verschillende snelheden kan bereiken. Zo rijd jij lekker hard over de rechte spoorbanen, maar zorg wel dat je voldoende afremt in de bocht! Anders vliegt de trein misschien wel uit de Lego City rails. Top 1 Toys heeft verschillende uitvoeringen van de Lego City trein in het assortiment, waaronder de Lego City passagierstrein en Lego City vrachttrein.

Lego City passagierstrein

Top 1 Toys biedt de Lego City passagierstrein aan voor alle kleine machinisten in spé. De Lego City passagierstrein bestaat uit twee wagons met afneembare daken, een machinecabine met een raam dat open kan, bistrowagon, stoelen, tafels en verschillende Lego City rails om een spoor mee te maken. Ook aan de wachtende passagiers wordt gedacht met een klein perron. De Legopoppetjes kunnen zitten op twee stoelen, zien alle informatie verschijnen op een informatiebord en worden gewaarschuwd door een treinsignaalpaal. Wanneer de passagiers eenmaal in de Lego City trein zijn gestapt, kunnen ze genieten van een heerlijke snack in de bistrowagon. Ga vervolgens rustig zitten, laat de Legopassagiers naar buiten kijken en laat ze genieten van een heerlijke treinreis in de Lego City passagierstrein!

Lego City vrachttrein

Naast de Lego City passagierstrein hebben we ook de Lego City vrachttrein in het assortiment. Een Legoset met boordevol actie. Laadt de trein op met de speciale kraanwagen of heftruck. Is de Lego City vrachttrein eenmaal volgeladen? Dan is die klaar om te vertrekken! Wacht op het fluitje van de conducteur en lever de goederen op tijd af. In de grote controlekamer wordt alles goed in de gaten gehouden, zodat er niks fout gaat. Als de trein eenmaal op tijd is aangekomen, kan alles afgeladen worden. Zo is er altijd wat te doen in Lego!

Koop jouw Lego City trein bij Top 1 Toys

Heb jij al een keuze kunnen maken tussen de verschillende Lego City treinsets? Bouw Lego City helemaal op en breidt het uit met de prachtige Lego City passagierstrein of Lego City vrachttrein. De legosets zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Plaats het product in het winkelmandje, reken veilig af en wanneer je voor 16:00 uur bestelt, kun je de volgende dag al beginnen met bouwen! Breidt jouw Lego City dus zo snel mogelijk uit! Heb jij nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!