Lego Trein

8 producten

Filter
 1. van / voor
  LEGO DUPLO 10875 Goederentrein
 2. van / voor
  LEGO DUPLO 10874 Stoomtrein
 3. LEGO City 60198 Vrachttrein
  LEGO City 60198 Vrachttrein
  Momenteel uitverkocht!
  189,99 179,99
 4. LEGO City 60197 Passagierstrein
  LEGO City 60197 Passagierstrein
  Momenteel uitverkocht!
  129,99 119,99
 5. LEGO City 60205 Treinrails
  LEGO City 60205 Treinrails
  Momenteel uitverkocht!
  19,99 17,99

8 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

LEGO trein

Maak het leukste en meest lange spoor en zet je LEGO trein daarop. Stap zelf aan boord en kies daarbij je hele route en natuurlijk je eindbestemming. Je hebt het helemaal zelf voor het zeggen met de sets van LEGO waarbij je eigen trein kunt bouwen. Ontdek de leukste treinen, rails en accessoires en breid met de LEGO treinen je hele LEGO assortiment uit. Zeg nou zelf: een trein met rails mag natuurlijk niet ontbreken bij een echte treinliefhebber. Ook weer een goede reden om extra LEGO aan te schaffen. Benieuwd naar onze sets? Je vindt het bij Top 1 Toys!

LEGO trein in ons assortiment

Ben je zelf een passagier of de machinist? Met LEGO treinsets kun je al je dromen waarmaken. Zet verschillende treinstations op jouw route, zodat de passagiers kunnen uitstappen waar ze maar willen. In ons assortiment zijn alle mogelijkheden beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een LEGO DUPLO trein of LEGO City trein. Voor de kleine onder ons hebben we ook een leuke getallentrein, zodat je op een speelse manier de getallen kunt leren. Ook verschillende soorten treinrails, een stoomtrein en een goederentrein vind je bij Top 1 Toys.

LEGO trein bestellen bij Top 1 Toys

Alles wat je nodig hebt om jouw trein route complete te maken kun je alvast in je winkelmandje stoppen. Je LEGO trein wordt nu helemaal compleet. Zorg ervoor dat je je bestelling voor 16:00 uur afrond, want dan zorgen wij ervoor dat je bestelling de volgende dag al wordt geleverd. Zo kun je direct aan de slag met het bouwen van jouw treinrails met bijbehorende trein. Daarbij verzenden wij je bestelling gratis wanneer je minimale orderwaarde €20,- bedraagt. Kijk dus ook nog eens naar de rest van ons assortiment met LEGO.

Laatste trends

De leukste LEGO trein sets vind je in ons assortiment. Heb je nog een vraag? Dan helpen wij je natuurlijk graag. Onze klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren en hebben antwoord op al jouw vragen. Daarnaast houden wij je graag op de hoogte van onze laatste trends en nieuwtjes omtrent speelgoed, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees altijd alles als één van de eerste.