Politie

9 producten

Filter

9 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

LEGO politie

LEGO is populair onder kinderen. Echter is LEGO verkrijgbaar in diverse thema’s, zodat het voor iedereen aantrekkelijk is. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent en waar je van houdt, want LEGO is er voor iedereen. LEGO politie biedt je verschillende boevenvang avonturen, leuk voor de waaghalzen onder ons. Heb je de boeven gevangen? Dan kun je ze met de politie terugbrengen naar de gevangenis. Jij hebt nu de straten vrijgemaakt van gevaarlijke boeven. Meer weten over LEGO politie? Je leest het hier!

Vang boeven met ons speelgoed

Om alle boeven te vangen heb je natuurlijk divers LEGO politie speelgoed nodig. Zet jij de achtervolging in met jouw LEGO politie auto of LEGO politie vrachtwagen? Breng alle boeven naar het LEGO City politiebureau en ga met ze in gesprek om ze vervolgens achter de tralies te gooien. Met onze LEGO kun jij het hele scenario in elkaar zetten om daarna uit te voeren. Je kunt je hier in ieder geval uren mee vermaken. Wist je dat speelgoed ook nog eens goed is voor de ontwikkeling van een kind? Je slaat hiermee dus twee vliegen in één klap.

Bestel jouw LEGO politie online

Zodra je hebt uitgekozen wat jij allemaal nodig hebt voor het vangen van de slechteriken, kun je dit gemakkelijk bestellen bij Top 1 Toys. Het speelgoed zal de volgende werkdag al aan huis geleverd worden, zodat je direct bezig kunt met het opzetten van de boevenval. Waar wacht je nog op?

Meer weten over LEGO politie

Bezoek onze website met al het LEGO politie speelgoed en zoek uit wat jij het beste kunt gebruiken. Liever ook nog LEGO in een ander thema? Dat kan! Ons assortiment is erg divers. Voor vragen verwijzen wij je graag door naar onze specialisten, want wij helpen je natuurlijk graag verder!