LEGO - Super Heroes

Ben je op zoek naar LEGO® Super Heroes? Bij Top1Toys hebben we de nieuwste LEGO® Super Heroes speelsets speciaal voor jou! LEGO® Super Heroes bestaat uit alle bekende Marvel karakters en voertuigen. Denk aan Iron man, Spiderman, Venom en Batman. Bekijk hier de uitgebreide collectie van Top1Toys.

29 producten

Filter

29 producten

Filter

Nog geen idee?

Gebruik de cadeauvinder

Ben jij een groot fan van de Marvel actiehelden films? Dan heeft Top 1 Toys de perfecte Lego voor jou! Wij hebben namelijk verschillende Lego Marvel sets in het assortiment, waaronder de Lego Marvel Super Heroes set. Met de verschillende Lego Marvel Super Heroes sets kun jij nog grotere en spannendere superhelden avonturen beleven! Speel jouw favoriete scènes na of ontwikkel jouw eigen storyline. De Lego Marvel Super Heroes is geweldig speelgoed voor de echte fans van superhelden. Het Lego is al geschikt voor de allerkleinsten, want zij kunnen beginnen met bouwen aan de hand van de gratis instructies die beschikbaar zijn op de Lego Life app. Bekijk nu snel het hele aanbod op de Lego Marvel pagina van Top 1 Toys!

Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Mecha

Bescherm de stad tegen kwaadaardige schurken met Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Mecha bouwset. De actieheld is ongeveer 15 cm hoog en vangt de schurken met een echt vangnet. De Spider-Man Mecha heeft vier spinnenpoten uit zijn rug steken en kan in zijn rechterhand het grote schurkenvangnet plaatsen. Ook is de cockpit van de robot te openen, zodat Spider-Man er echt in kan klimmen! De benen en armen zijn te verstellen, waardoor jij het figuur precies kan bewegen zoals jij wil. Met de Lego Marvel Super Heroes Spider-Man Mecha beleef jij jouw eigen superhelden avontuur!

Naast het Spider-Man Mecha heeft Top 1 Toys ook nog een Lego Marvel Super Heroes Advent kalender in het assortiment. Tel samen met jouw favoriete actiehelden af naar het mooie kerstfeest! Deze mooie Marvel kalender is een prachtige kalender om in jouw kamer te plaatsen.

Lego Marvel Super Heroes kopen bij Top 1 Toys

Wil jij Lego Marvel Super Heroes kopen? Dan helpen we jou graag verder! De Lego Marvel Super Heroes zijn snel en eenvoudig op onze website te bestellen. Plaats het product in het winkelmandje, reken veilig af en wij verzenden het Lego pakket zo snel mogelijk naar jouw adres. Bestel jij voor 16:00 uur? Dan heb jij het Lego de volgende dag al binnen en kun jij meteen beginnen met bouwen! Daarnaast is verzending gratis als de bestelwaarde boven de €19,99 ligt. Koop nu jouw Lego Marvel Super Heroes bij Top 1 Toys!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de Lego Marvel Super Heroes, de verzending of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke klantenservice. Zij staan elke werkdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur voor jou klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ook geven ze deskundig advies wanneer jij daar om vraagt.