LEGO - Speed Champions

14 producten

Filter

14 producten

Filter

Heeft er altijd een LeClerc, Russel, Sainz of Alonso in jou geschuild? Ervaar de autosport in je eigen woonkamer met LEGO® Speed Champions! Bij deze speelgoedlijn bouw je aan je eigen LEGO Speed Champions alvorens je wiel aan wiel de confrontatie opzoekt met je opponenten. Stap in de supercars, hypercars, beroemde klassiekers, muscle cars of racewagens en sleep het kampioenschap in de wacht. Audi, Bugatti, Chevrolet, Ferrari, Ford, McLaren, Mercedes-Benz en Porsche: de gevestigde autonamen maken allemaal deel uit van LEGO Speed Champions.

Heb jij het in je om een echte kampioen te worden? Je ontdekt het gaandeweg met de LEGO Speed Champions. Top1Toys heeft 12 LEGO Speed Champions opgenomen in het wagenpark, dus er is genoeg te ontdekken. Gassen maar!

Porsche LEGO Speed Champions

De Porsche is een gewilde bolide uit de LEGO Speed Champions serie. Deze Porsche 963 is een replica van de auto die in 2023 voor het eerst gebruikt werd tijdens de ’24 hours of Daytona’. De Australiër Matt Campbell heeft de eer om zijn rondjes te rijden in de auto, waarvan het ontwerp gebaseerd is op de Porsches 956 en 962 uit de jaren tachtig.

De Porsche uit de LEGO Speed Champions is felrood van kleur en is gemaakt voor de coureurs die als winnaar geboren zijn. Nadat je een totaal van 280 stukjes samen hebt gevoegd tot één geheel, ontstaat er beetje bij beetje een Porsche van LEGO Speed Champions.

LEGO Speed Champions Mclaren

2015 was het releasejaar van de speelgoedlijn van LEGO. Destijds behoorde de LEGO Speed Champions Mclaren samen met de Porsche en ‘Lambo’ tot het eerste trio aan auto’s. Het speciale aan deze set is dat de Speed McLaren Solus GT én McLaren F1 LM beide deel uitmaken van de set. Daardoor beleef je twee keer zoveel plezier aan deze LEGO Speed Champions. De Solus GT werd in 2022 gepresenteerd door McLaren tijdens de Car Week in Monterey. Een ware circuitauto, die binnen 2.5 seconden een topsnelheid van 100 km/u bereikt. Lukt het jou om deze snelheid te evenaren met jouw LEGO Speed Champions McLaren?

LEGO Speed Champions Lamborghini

Over het circuit scheuren met jouw LEGO Speed Champions Lamborghini, is ook nog een mogelijkheid. De Lamborghini Countach is een wat klassiekere sportauto. Deze auto werd gemaakt tussen 1974 en 1990 en is alom geliefd vanwege zijn wigvorm. Deze auto uit de LEGO Speed Champions speelgoedlijn is perfect voor beginners. Je voegt acht stukjes samen tot één geheel, voordat je kan rijden!

Top1Toys

Top1Toys biedt legio opties aan wat betreft LEGO Speed Champions. Naast de modellen van McLaren, Porsche en Lamborghini, staan ook de wagens van o.a. Aston Martin, Ferrari, Toyota en Nissan klaar om naar jou verstuurd te worden.