LEGO - Mindstorms

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LEGO Mindstorms EV3

LEGO Mindstorms is misschien wel de meest geavanceerde serie van LEGO tot nu toe. Als opvolger van de LEGO Mindstorms NXT-software is de EV3-software nog beter ontwikkeld. De technologie van LEGO Mindstorms combineert de veelzijdigheid van het bouwspeelgoed met unieke robot-technologie. De set wordt geleverd met de EV3 programmeer-app om verschillende robots te kunnen programmeren en bouwen. De software is te gebruiken op Mac en Windows en heeft een geavanceerde interface. Met de meegeleverde infrarood afstandsbediening of de gratis Robot Commander app op je tablet kun je direct aan de slag. Bouw je eigen robot en ontdek alle mogelijkheden!

Op het online forum van LEGO Mindstorms kun je inspiratie opdoen en je creaties delen met andere bouwers. Laat zien wat jouw robot allemaal kan en blijf jezelf uitdagen. Jij bouwt mee aan de robotrevolutie. De sets van LEGO Mindstorms zijn bovendien goed te combineren met de stenen uit andere series. Zo creëer je unieke robots die je helemaal zelf bestuurt!

Bestel LEGO Mindstorms bij Top 1 Toys

Wil jij aan de slag met het bouwen van robots? Breng jouw LEGO creaties naar een hoger niveau met LEGO Mindstorms en de EV3-software. Combineer de bouwstenen met geavanceerde technologie en bouw de mooiste robotcreaties. Koop nu jouw LEGO Mindstorms EV3 bij Top 1 Toys! Bestel voor 16:00 uur, dan zorgen we dat jouw bestelling de volgende dag aan huis wordt geleverd. En bij een minimale bestelwaarde van €20,- is de verzending bovendien gratis. Plaats nu jouw bestelling en ontvang snel jouw LEGO set.

Meer LEGO bij Top 1 Toys

De talloze sets van LEGO zijn stuk voor stuk veelzijdig en geavanceerd. Naast de LEGO Mindstorms EV3 sets kun je bij Top 1 Toys terecht voor nog veel meer LEGO! In ons assortiment vind je traditionele sets en combi-sets van games en speelgoed zoals LEGO Ninjago of LEGO Dimensions. Keuze genoeg dus! Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief, dan mis je niks van onze collectie en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!