LEGO - Jurassic World

Ben jij, samen met je kinderen, ook zo gefascineerd door de avonturen in Jurassic Park? Bij Top1Toys brengen we deze magie tot leven met de LEGO Jurassic Park speelsets! Duik in dit avontuur en ontdek waarom deze sets niet alleen kinderen, maar ook de nostalgische harten van ouders weten te betoveren.

11 producten

Filter

11 producten

Filter

Ben jij, samen met je kinderen, ook zo gefascineerd door de avonturen in Jurassic Park? Bij Top1Toys brengen we deze magie tot leven met de LEGO Jurassic Park speelsets! Duik in dit avontuur en ontdek waarom deze LEGO sets niet alleen kinderen, maar ook de nostalgische harten van ouders weten te betoveren.

Herbeleef de betovering met LEGO Jurassic Park

Vriendelijke dinosaurussen

Stap in de wereld van LEGO Jurassic Park, waar de iconische dinosaurussen een vriendelijke en toegankelijke vorm aannemen. Van de majestueuze T-Rex tot de schattige Triceratops, deze sets brengen de prehistorische wezens tot leven zonder angst.

Gedetailleerde LEGO Jurassic Park settings

Beleef de opwinding van de films met nauwgezette LEGO-replica's van de beroemde Jurassic Park settings. Van het bezoekerscentrum tot de dichte jungle; deze sets bieden een authentieke ervaring die fans van de films zeker zal bekoren.

Dit is waarom je moet kiezen voor LEGO Jurassic Park

  • Educatief entertainment: Met LEGO Jurassic Park worden niet alleen prachtige bouwwerken gecreëerd, maar wordt ook het ruimtelijk inzicht, de fijne motoriek en de creativiteit van je kind gestimuleerd.
  • Nostalgische waarde: Voor ouders die zijn opgegroeid met de opwindende avonturen van Jurassic Park, brengen deze sets een golf van nostalgie. Het delen van deze ervaring met je kinderen creëert speciale, gezamenlijke herinneringen.
  • Urenlang speelplezier: LEGO Jurassic Park sets bieden niet alleen plezier tijdens het bouwen, maar ook eindeloze speelmogelijkheden. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken met hun favoriete personages en dinosaurussen.

Ontdek onze LEGO Jurassic Park collectie

  1. Blue & Beta Velociraptor Vangst: Laat je kinderen de spanning ervaren van een velociraptor-vangst met deze meeslepende set. Laat hun verbeelding de vrije loop terwijl ze een boeiende achtervolgingsscène in LEGO-stijl creëren.
  2. T-Rex Dinosaurus Ontsnapping: Begeef je op een avontuurlijke reis met de LEGO Jurassic World T-Rex Dinosaurus Ontsnapping. Help de heldhaftige personages om de machtige T-Rex te vangen en breng een stukje Jurassic World naar je eigen huiskamer. Een absolute must-have voor fans van de filmreeks.
  3. Achtervolging van Pteran: Laat je kinderen opwindende luchtavonturen beleven met de LEGO Jurassic World Achtervolging van Pteran. Bouw de set en laat de Pteranodon tot leven komen in hun eigen dinosaurusverhalen.

LEGO Jurassic Park kopen bij Top1Toys!

Breng de opwinding van Jurassic Park in huis met de LEGO Jurassic Park sets van Top1Toys! Plaats zo snel mogelijk nog een bestelling. Als de producten in je winkelmandje een waarde hebben van € 19,99 of meer, dan is het verzenden helemaal gratis. Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur op het telefoonnummer 085-7921897 of mail naar klantenservice@top1toys.nl met al je vragen. Laat je kinderen hun eigen avonturen creëren in de wonderlijke wereld van LEGO Jurassic Park! Bouwen is nog nooit zo leuk geweest als met LEGO van Top1Toys!