LEGO - Harry Potter

Heb je altijd al eens willen verdwalen in de Wegisweg, de befaamde tovenaarswinkelstraat uit Harry Potter? Met de LEGO® Harry Potter™ sets van Top1Toys verricht je je aankopen als Harry Potter in de Braakbals Uilenboetiek, Kreukniet & De Krimp, Olivander’s en de Betoverende Beestenbazaar. Het maakt niet uit welke LEGO set van Harry Potter je scoort, want in ieder doosje herken je elementen uit de bekende films en boeken van J.K. Rowling.

22 producten

Filter

22 producten

Filter

Top1Toys heeft meer dan 20 LEGO sets van Harry Potter voor je samengesteld, een mooie verzameling waar je je collectie mee kan uitbreiden. Blader door de verschillende sets en beslis welk exemplaar je jezelf cadeau wil doen.

Zweinstein van LEGO

Zweinstein is het toevluchtsoord van Harry Potter, waar hij de kunsten van het vak leert beheersen. In de scènes van de officiële Harry Potter films, zie je Zweinstein dan ook vaak terug. De Hogeschool voor Hekserij is groot van omvang en is verdeeld in verschillende dependances. Deze dependances zijn verdeeld over verschillende LEGO sets van Harry Potter.

De Geheime kamer van Zweinstein

De Geheime Kamer is een verstopt deel van Zweinstein en is vooral bekend uit tweede boek "Harry Potter en de Geheime Kamer". Deze kamer wordt ontdekt door Harry Potter. De Geheime Kamer wordt geopend door een spreuk uit te voeren in combinatie met een specifiek talent.

Wat deze kamer extra speciaal maakt, is de verborgen aard ervan. Slechts een paar mensen kenden het bestaan ervan en het feit dat het een veilige haven voor de Basilisk was, maakte het een bedreigende en mysterieuze plek binnen Zweinstein.

Ziekenhuisvleugel van Zweinstein

De Ziekenhuisvleugel van Zweinstein -ook wel de Ziekenzaal genoemd- is een belangrijke locatie in de Harry Potter-serie. Het is een afdeling van de school die wordt geleid door Madame Pomona Stronk, de schoolverpleegster. Zij staat bekend om haar expertise in het genezen van diverse magische verwondingen en ziektes. Deze vleugel is bedoeld voor de behandeling van studenten die gewond zijn geraakt tijdens magische ongevallen of die ziek zijn geworden. Belangrijke gebeurtenissen in de serie vinden plaats in de Ziekenhuisvleugel. Zo werd Harry Potter er behandeld na confrontaties met Voldemort.

Ook de Kamer van Hoge Nood, een ruimte die zich aanpast aan de behoeften en wensen van degene die haar oproept en het Kantoor van Perkamentus, het kantoor van het schoolhoofd, zijn verkrijgbaar als LEGO set van Harry Potter.

Andere LEGO sets van Harry Potter

Je kunt je collectie ook uitbreiden met de LEGO-sets van Griffioendor, het Ministerie van Toverkunst, Expecto Patronum en Dobby de Huiself. Stuk voor stuk verkrijgbaar bij Top1Toys! Stap binnen in de betoverende wereld van Zweinstein met de LEGO-set van Griffioendor. Bouw het iconische huis na met zijn kenmerkende rode en gouden kleuren, volledig voorzien van de symbolen en details die dit huis zo speciaal maken. Herbeleef alle avonturen Harry, Ron en Hermelien. Het Ministerie van Toverkunst bieden we eveneens aan in LEGO-vorm. Dit statige gebouw kenmerkt zich door een prachtige voorgevel en geheime doorgangen. Dobby de Huiself wordt eveneens tot leven gebracht met de speciale LEGO-set. Met zijn grote oren en bijzondere kledingkeuze, is deze LEGO set de verwezenlijking van één van Zweinsteins meest geliefde personages!

Harry Potter sets kopen?

De Harry Potter sets van Top1Toys zijn het ideale cadeau voor de grootste fans van de tovenaarswereld! Met ongelooflijke uitbreidingsmogelijkheden kunnen fans Zweinstein tot leven brengen en eindeloze avonturen beleven. De betaalbaarheid van de sets maakt het perfect om een collectie op te bouwen vol met herkenbare elementen uit de serie. Bestel je rondom de feestdagen? Doe het dan op tijd, want de drukte kan toenemen. Verzeker jezelf van deze magische cadeaus om de feestdagen te vullen met betovering en plezier!