LEGO - Art

LEGO Art is ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve en ontspannende bezigheid of hobby. Het is een innovatieve serie bouwsets die volwassenen de mogelijkheid biedt om kunstwerken te creëren met LEGO-steentjes. Deze sets zijn ontworpen om iconische ontwerpen tot leven te brengen in de vorm van prachtige mozaïeken zoals de LEGO Hokusai.

4 producten

Filter

4 producten

Filter

LEGO Art: popcultuur tot leven brengen

Met LEGO Art kunnen volwassenen hun liefde voor kunst én LEGO combineren door middel van unieke bouwsets die bekende kunstwerken en popcultuur iconen tot leven brengen. Met LEGO Art kunnen fans prachtige mozaïeken maken van hun favoriete schilderijen, filmposters en muziekalbums. Hierdoor kunnen ze hun eigen kunstwerken creëren en tentoonstellen.

LEGO Art biedt volwassenen een creatieve uitlaatklep terwijl ze ontspannen en genieten van het bouwproces. Het is een unieke manier om kunst te ervaren en te waarderen, terwijl je tegelijkertijd je eigen artistieke vaardigheden ontwikkelt en je persoonlijke stijl uitdrukt.

Wat LEGO Art uniek maakt, is dat sommige sets meerdere ontwerpmogelijkheden bieden. Afhankelijk van de set kunnen bouwers kiezen uit diverse ontwerpen en kleurenschema's om een uniek kunstwerk te creëren dat past bij hun persoonlijke smaak en stijl. Bovendien kunnen LEGO Art sets worden gecombineerd met elkaar en opnieuw worden gerangschikt om nieuwe kunstwerken te maken. Dit biedt bouwers de flexibiliteit om hun creativiteit te uiten en hun eigen kunstwerken te ontwerpen die passen bij hun omgeving.

Ons assortiment LEGO Art

In ons assortiment vind je diverse opties, waaronder de LEGO Art Hokusai: met deze LEGO Golf set kunnen bouwers het iconische werk ‘De Grote Golf van Kanagawa’ van de beroemde Japanse kunstenaar Hokusai tot leven brengen. Met kleurrijke LEGO-steentjes kunnen ze een prachtige mozaïek maken. Dit resulteert in de ‘LEGO the great wave’ die tot leven komt aan de muur.

Een andere set is de LEGO Art de Faunacollectie - kleurrijke papegaaien. Dit is een prachtige bouwset die liefhebbers van natuur en kleur zal aanspreken. Met deze set kunnen bouwers een levendig mozaïek van papegaaien met diverse kleuren maken, geïnspireerd op de natuur van de wereld.

Deze set bevat LEGO-stenen in verschillende kleuren en vormen, waarmee bouwers een levensecht en gedetailleerd portret van papegaaien kunnen creëren. De set wordt geleverd met een speciale bouwplaat en instructies, zodat bouwers stap voor stap aan de slag kunnen met hun kunstwerk.

Het meest bijzondere aan deze set, is de combinatie van creativiteit en schoonheid. Door het bouwen van dit kleurrijke mozaïek kunnen bouwers niet alleen genieten van een leuke activiteit, maar ook een bijzonder kunstwerk aan de muur.

LEGO Art kopen bij Top1Toys

Er zijn meerdere LEGO Art sets verkrijgbaar bij Top1Toys. Bekijk ze online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag.