LEGO - Architecture

Met de LEGO Architecture sets maak je de prachtige architectuur van wereldberoemde steden vanuit je eigen huis. Van de skyline van New York tot de iconische Eiffeltoren in Parijs: ieder model vormt een pronkstuk. De Architecture sets bieden een uitdagende en boeiende bouwervaring voor alle leeftijden.

7 producten

Filter

7 producten

Filter

LEGO Architecture: geschiedenis en architectuur van de wereld

LEGO Architecture is een speciale lijn binnen LEGO-producten, die zich richt op het repliceren van beroemde architectonische structuren en landmarks van over de hele wereld. Deze sets zijn ontworpen om gedetailleerde en nauwkeurige replica's te bieden van onder andere iconische gebouwen, monumenten en stadsgezichten.

Elk setje bevat instructies en onderdelen waarmee bouwers kunnen genieten van het proces van het bouwen van complexe structuren, terwijl ze tegelijkertijd leren over de geschiedenis en architectuur van de wereld.

LEGO Architecture voor jong en oud

De Architecture sets zijn niet per se bedoeld voor kinderen, maar trekken ook volwassenen aan die een passie hebben voor architectuur en bouw. Deze sets bieden een vermakelijke en educatieve ervaring voor mensen van alle leeftijden, waarbij ze worden aangemoedigd om hun creativiteit te uiten en hun eigen architectonische meesterwerken te creëren.

Ons assortiment LEGO Architecture

In ons assortiment Architecture vind je wereldberoemde gebouwen, skylines en meer.

  • LEGO Architecture London: deze set biedt een gedetailleerde replica van de iconische skyline van Londen, met beroemde bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge en de London Eye. Bouw deze historische en architectonische hoogtepunten van de bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.
  • LEGO Architecture New York: verken de betoverende skyline van New York City met deze set. Ontdek beroemde landmarks zoals het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en het One World Trade Center. Met gedetailleerde instructies kunnen bouwers deze wereldstad tot leven brengen.
  • LEGO Architecture Parijs: bouwers kunnen iconische monumenten zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Louvre Museum bouwen en de unieke architectuur van Parijs ervaren.
  • LEGO Architecture Vrijheidsbeeld: deze set eert het iconische Vrijheidsbeeld in New York Harbor. Met realistische details kunnen bouwers het symbolische monument van vrijheid en democratie tot leven brengen in hun eigen huis.
  • LEGO Architecture Witte Huis: bouwers kunnen de neoklassieke architectuur van het Witte Huis nabootsen en de sfeer van het Amerikaanse presidentschap ervaren.
  • LEGO Architecture Singapore: ontdek de moderne en culturele diversiteit van Singapore met deze LEGO Architecture set. Met beroemde bezienswaardigheden zoals de Merlion en Gardens by the Bay, biedt deze set een fascinerende inkijk in deze dynamische stadstaat.
  • LEGO Architecture Grote Piramide van Gizeh: stap terug in de tijd van het oude Egypte met deze set van de Grote Piramide van Gizeh. Met zijn indrukwekkende afmetingen biedt deze set een eerbetoon aan één van de zeven wereldwonderen.

Architecture van LEGO kopen bij Top1Toys

Er zijn meerdere Architecture sets verkrijgbaar bij Top1Toys. Bekijk ze online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag.