LEGO - Dreamzzz

LEGO Dreamzzz neemt kinderen mee op een reis naar de magische wereld vol dromen en fantasieën. Met kleurrijke bouwsets en unieke karakters kunnen kinderen hun eigen droomwerelden bouwen en verkennen vol avontuur.

8 producten

Filter

8 producten

Filter

De wereld van LEGO Dreamzzz

Met de LEGO sets van Dreamzzz kunnen kinderen hun verbeeldingskracht toepassen terwijl ze hun eigen droomlandschappen en -scènes bouwen. Of het nu gaat om het creëren van sprookjesachtige kastelen, magische bossen of betoverende droomlandschappen: de mogelijkheden zijn eindeloos met Dreamzzz LEGO.

Met Dreamzzz kunnen kinderen niet alleen hun verbeeldingskracht en creativiteit toepassen, maar ook hun probleemoplossend vermogen en sociale vaardigheden ontwikkelen. Door samen te bouwen en te spelen met LEGO Dreamzzz kunnen kinderen nieuwe vaardigheden leren en plezier beleven tijdens het verkennen van de magische wereld vol dromen en fantasieën.

Ons assortiment LEGO Dreamzzz

Het assortiment van LEGO Dreamzzz bij Top1Toys is voorzien van verschillende sets en accessoires die zijn geïnspireerd op de avonturen van alle personages. Van de LEGO Dreamzzz boomhut tot de Droomtoren, schattige karakters en bijpassende accessoires: LEGO Dreamzzz biedt kinderen de mogelijkheid om hun eigen fantasierijke werelden te creëren en zelfbedachte verhalen af te spelen.

Maak kennis met de karakters van LEGO Friends

De LEGO Dreamzzz serie bestaat uit meerdere karakters, waarvan een aantal een grotere rol spelen. Elk karakter heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en eigenschappen, waardoor kinderen zich kunnen inleven in hun favoriete poppetje.

  • Mrs. Castillo: Mrs. Castillo is een vriendelijk figuur in LEGO Dreamzzz. Ze is te herkennen aan haar wijsheid en geduld. Ze staat altijd klaar om haar vrienden te adviseren en te begeleiden in hun avonturen.
  • Izzie: Izzie is een levendige en avontuurlijke dromer in Dreamzzz. Ze is nieuwsgierig en moedig. Ze is altijd klaar om nieuwe avonturen te beleven in de wereld van dromen en fantasieën.
  • Mr. Oz: Mr. Oz is een wijs figuur. Hij staat bekend om zijn kalme en bedachtzame karakter en hij biedt vaak advies aan zijn vrienden in tijden van nood.
  • Zoey: Zoey is liefdevol en zorgzaam. Ze staat bekend om haar warme hart en empathische karakter. Ze steunt haar vrienden en troost ze in moeilijke tijden.
  • Cooper: Cooper is een stoere en vastberaden dromer. Hij is een echte avonturier en staat altijd klaar om zijn vrienden te helpen in hun zoektocht naar spannende avonturen.
  • Mateo: Mateo is een energiek en enthousiast figuur. Hij staat bekend om zijn levendige persoonlijkheid en speelse geest. Hij is er altijd klaar voor om nieuwe avonturen te beleven met zijn vrienden.
  • Albert: Albert is grappig en excentriek. Hij staat bekend om zijn hilarische streken en komische persoonlijkheid. Hij tovert altijd een glimlach op het gezicht van zijn vrienden.
  • Logan: Logan is stoer en zelfverzekerd. Hij staat bekend om zijn kracht en moed en is altijd bereid om zijn vrienden te helpen én te beschermen in gevaarlijke situaties.

LEGO Dreamzzz kopen bij Top1Toys

Top1Toys biedt verschillende LEGO Dreamzzz sets. Bekijk ze online via onze webshop of neem een kijkje in een van onze winkels. Plaats vandaag nog je bestelling voor 16:00 uur en ontvang de artikelen de volgende werkdag. Houd onze website regelmatig in de gaten voor een LEGO Friends aanbieding.