LEGO - Brandweer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lego City brandweer van Top 1 Toys

‘’Brand! Brand!’’ Oh nee, er is brand in Lego City! De Lego City brandweer moet snel ter plaatse komen, anders breidt de brand snel uit. Met de Lego City brandweer word jij de held van de stad. Ga met de snelle brandweerwagen naar de brand en blus de vlammen zo snel mogelijk, voordat de andere gebouwen ook in de brand vliegen. Wanneer de Lego City brandweer eenmaal aankomt op plaats van bestemming, spring je brandweerauto uit en doe je de zuurstoftank op de rug. Zijn er nog mensen in het gebouw? Red deze dan zo snel mogelijk. Daarna kun je met de echte waterspuit beginnen met blussen. Gelukkig, de brand is niet zo groot en kan snel worden gedoofd. De inwoners van Lego City zijn aan een ramp ontsnapt!

Lego City brandweer spelletjes

Met de verschillende Lego City brandweer spelletjes van Top 1 Toys kun jij Lego City beschermen tegen alle branden. Zo hebben wij de Lego City brandweerauto in het assortiment. Met de grote ladderwagen inclusief uitschuifbare ladder ben jij in staat de hoogste gebouwen te blussen. Daarnaast kun je de brandweerwagen ook inzetten om een kat uit de boom te redden. Met de snelle kleine brandweerauto’s ben jij altijd als eerste ter plaatse! Is de brand te groot? Maak dan gebruik van de brandweerhelikopters. Vanuit de lucht ben jij met het waterkanon de vlammen snel de baas en is er een grote ramp voorkomen. Met Lego City brandweer word jij de held van heel Lego City!

Koop nu jouw brandweer Lego City bij Top 1 Toys

Weet jij al voor welke Lego City brandweer set jij gaat? Bij Top 1 Toys hebben we een uitgebreid aanbod in Lego City brandweer artikelen. Deze zijn eenvoudig op onze website te bestellen. Je plaatst de producten in het winkelmandje, rekent veilig af en wij bezorgen het Lego pakket zo snel mogelijk bij jou thuis af. Bestel je voor 16:00 uur? Dan kun jij de volgende dag al beginnen met bouwen! Zo behoedt jij de inwoners van Lego City nog sneller tegen eventueel brandgevaar!

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Lego City brandweer of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen jou graag verder!